Б.Б. изригна във Фейсбук срещу Р.Овч. за "Южен поток" и "Уестингхаус"

"Като гледах сутринта Р.Овч. какви ги говореше, и аз започнах да се чудя през последната година ГЕРБ ли управляваше или тройната коалиция с мандатоносител БСП?", триуми се иронично Бойко Борисов. "Политическа наглост е да обвиняват ГЕРБ за "Южен поток" и "Уестингхаус", като се има предвид, че всички конкурси и подписвания на договори бяха проведени не от кого да е, а от кандидата за лидер на БСП – Драгомир Стойнев (пощальонът).", отсича лидерът на ГЕРБ. "И да не забравяме, че същият пощальон предаде националния суверенитет като лично занесе пълномощно и го предаде на рецепцията на еврокомисаря Йотингер, през секретарката, за да може ЕК да предоговори от името на България проeкта "Южен поток""., припомня Бойко Борисов.

Няма лошо. Добре е да се припомня на "шараните", зарибявани от "корпоративно-олигархичното задкулисие", че в блатото "БСП" бъка от връткави мазмантии. Обаче. Защо не благоволи да си спомни страшилището за шараните, че Румен Овчаров изстреля отровна вметка - "Бойко Борисов си ги избра Делян Пеевски и Цветан Василев за консорциума.". Чудно как Б.Б. загубва дар слово, когато стане дума за Делян Пеевски. Онемява. Да не би да е забравил как на 5 юли 2009 г., вечерта, победната вечер на ГЕРБ, мачкаше репортерката от "медийната империя", в чиито газети го изписваха като "Боко Тиквата", за изпрати тв депеша до Ирена Кръстева, респективно - до Делян Пеевски. След като Б.Б. се пооправи от вдигнатото кръвно през ранната пролет на 2013 г. Делян Пеевски му го върна тъпкано - прати му телеграма с неистовото си крещене (Нали се определи като "емоционален" в едно измислено отвсякъде интервю...) - "Страхува ли ви ГЕРБ".

Кажи си за Пеевски, Борисов, кажи си - може да ти олекне и да спреш да бориш депресивните епизоди с лапане, за да не ти се налага да си гълташ корема, когато се фоткаш с два ГМО-шарана. Иначе за "политическата наглост" си прав - на Овчаров, на Пеевски, твоята. Наглост без граници. И не се коркай - ти си по инкяра, червените са по връткането. Може пък да ви заформи сгледа Путин. Или Меркел. Нали си готов всички да поканиш в управлението, след като спечелиш изборите. Гледай само да не ти стане навик да вдигаш кръвно при първия зор. Втори път няма да ти се вържат - даже и българските "шарани" кълват до време.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО