Местан се изхлузва като мокра връв. Подкрепя договора с избирателите на ДПС, не "Бойко"

"Днес за пръв път чухме изчистено предложение за съставяне на правителство на коалиционното малцинство.", редна Лютви Местан след проведената среща на лидерите на парламентарните партии. "В този смисъл очакваме конкретизиране на това предложение в управленска програма. Какво споразумение ще правят помежду си относно механизмите за взимане на решение, това е тяхно суверенно право, това е тяхна територия, в което ние нямаме място"., приплъзна се витиевато Л.М.

"ДПС не може да бъде опозиция на собствената си платформа. Това е разбирането за модерната опозиционност - ако в управленската програма има теми, застъпени и в нашата платформа, няма как да бъдем опозиция на собствената си платформа, и дори да дадем подкрепа, това няма да бъде подкрепа за един или друг политически субект, а ще подкрепим договора, който сме сключили с нашите избиратели.", вметна отровно Лютви Местан.

Ама как се насади Бойко Борисов. "Плаващата подкрепа" на ДПС е като лафа на Гази Осман паша, след като се предава в плен. Пашата остава в историята с култовата си приказка - ТЕРСЕНЕ КРЪГОВА ОТБРАНА. Така и "Бойко" - Сокола само се прави, че едва е дочакал "изчистено предложение". Ако Б.Б. не си спомни поне СИКаджийския период, когато не може да не му е било ясно КОЙ ПРАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯТА, ще го отнесе по пълна програма. В неговия случай сега - Доган, естествено. Той прави предложенията. И Борисов го получи след Евровота...

Ахмед Доган пласира още преди изборите, че този път ДПС няма да клати Лодката, ако Бойко Борисов отново се навие да вземе властта в условия на криза. Първи и единствени написахме за "формулата на Сокола". Случващото се е следствие от стратегемите на Ахмед Доган - кого да изпържим ТАКТИЧЕСКИ. Нали не сте забравили как в неделя Бойко Борисов се хвалеше като "пъпчив юноша бледен", че разгадавал тактиките на партиите. Верваш ли си, Борисов?!

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО