"Цензурата" падна в канализацията. Плъховете на Дудука панически напускат пробитата партийна гемия

"Партията нямаше да има тази съдба, ако не беше ударена КТБ и ако не беше раздялата на тези, които бабуваха на създаването й, редна в студио на TV7 Нора Стоичкова. Апропо. Тя не беше ли кандидат за депутат от ББЦ от гражданската квота на Барековата партия? Леле, що стана?

Доскоро Стоичкова се праскаше, наглееше в тв студията, прекъсваше събеседниците, гърмеше като "фалшивия заряд" на "Аврора" на шляканите болшевики. И? Защо реве сега? Ако не била ударена КТБ, партията нямало да има тази съдба. Ако и това не е признание за финансирането на "Цензурата" от Цветан Василев?!

Според трогателно развълнуваната Нора Стоичкова много трудно било от Брюксел да се води вътрешнопартийна политика, особено на скоро създадена партия. Стоичкова ниже, че по финансови причини Бареков бил влязъл в коалиции, които не можел да контролира. А когато ходовете не били последователни и принципни, това, на което сме свидетели сега, било съвсем логично.

Как звучи само - "по финансови причини" бил влязъл Бареков в коалиции, които не можел да контролира. Този е толкова НИКОЙ, винаги е бил толкова НИКОЙ, че нищо никога не е можел да "контролира". Винаги "контролирани" са такива като него. Междувременно от "Цензурата" си тръгна и Рада Коджабашева, заместник-председател на партията. Малиии, ужассс, "преводите" да не са били до "ЧНГ"?!

От първия ден на "Цензурата" не спираме да громим инженеринговия партиен прект "ББЦ". От известно време прогледнаха и някои доскорошни дружки на Дудука Капутски. Няма лошо. Винаги е съдбовно, когато на инженеринговите партийни проекти им спрат финансирането. Сега такива като Нора Стоичкова ще ореват орталъка. Ако такава като тази има поне малко съвест и срам, не би трябвало да се появява в телевиденията.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО