Съдът и прокуратурата шамаросаха Сергей Дмитриевич Станишев за "кетчърите". "Шишко" го предаде

Помните ли как се пенявеше лицето Сергей Дмитриевич Станишев, когато внасяше сигнала за "кетчърите" в прокуратурата. Забравихте ли как се опияняваше Мая Манолова, когато дърдореше за измисленяшката афера "Костинброд", съчинена, за да могат комунягите да се гушнат в нечестиво-шлякана прегръдка с измекярите от ДПС? Не бива. Помнете какво са сторили Станишев и Манолова. Не забравяйте и милиционерщината по времето на Цв.Цв. Обаче. Изобщо да не сте посмели да забравите каква хурка ги чака бесепарите на местните избори. Голям купон ще бъде.

Дмитриевич пътека направи през 2012 г. до Варна, за да буни хората. Протести да подготвяше. Мероприятие "Десант" провеждаше. И какво стана - Делян Пеевски и Бойко Борисов не са ли отново заедно? Една от задкулисните сделки не е ли оправдаването на Цветан Цветанов? Колкото и да бучат "библиотекарите" - Цветлин Йовчев, Георги Великов, "Гестапото" и Стоянчо, Пеевски и Борисов се разбраха за Цв.Цв., а главният прокурор Сотир Цацаров не се противопостави. "Шишко" предаде С.Д.С.

Прокуратурата се отказа да поддържа обвинението. Няма да обжалва оправдателната присъда. Съдът се произнесе. Прокуратурата и съдът забиха звучна плесница на Сергей Дмитриевич Станишев. След като се издъни за "кетчърите" проваленият "лидер" на БСП може да внесе сигнал в прокуратурата за ланския сняг.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО