Леле, що стана?! И Меглена Кунева шамароса Б.Б. за Писанчев и Лазаров, той плаши с оставка

Времето за маневри на Бойко Борисов изтича. Ще му се наложи да избира - или разкарва Писанчев и Лазаров, или "реформаторите" ще го изкривят от "политически рекет" за назначения като "ресто". Във вторник Реформаторският блок ще излезе с обща декларация по въпроса за смяната на председателя на ДАНС Владимир Писанчев и главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, обяви вицепремиерката Меглена Кунева в интервю за БНР. "Дотогава има различни мнения, които не си струва да бъдат изказвани. Но да се натрупват още думи, без да имаме решение на Реформаторския блок, ми се струва, че към този момент е излишно.", отсече с апломб Кунева.

Бойко Борисов яко се набута. Не сме да махне кадрите на ДПС и БСП от МВР и ДАНС. Така провокира острата реакция на лидерите на РБ. След мазнюрско-циничното лафосване на Б.Б. за Лазаров и Писанчев скочиха Радан Кънев и Атанас Атанасов. Борисов се опита да замаже положението с интервю за "Мадам В.", с което е провокирал, научаваме от свои агенти на дълбоко прикритие в "Сарая", гневната реакция на Ахмед Догат. Кофтално за "Бойко". Президентът Росен Плевнелиев не закъсня да отвърти звучна медийна плесница на Борисов заради измекярщината за ДАНС. Плевнелиев заяви, че отговорността на ръководството на ДАНС за "Червеи" е повече от видима и той очаквал действия.

Валери Симеонов, лидер на НФСБ и съпредседател на "Патриотичния фронт" още в петък обяви канегоричната си позиция, че Светлозар Лазаров трябва да си ходи, иронизирайки безпощадно Бойко Борисов, че не премиерът Пламен Орешарски е разпоредил "идиотската акция в Лясковец. Бойко Борисов се накокошини и прогърмя в услужливи газети, че не приемал ултиматуми. Този май забрави как се покри в болница, защото "вдигнал кръвно", след като медийните метежници на "КОЙ" го подпукаха със слугинска страст, същата, апропо, с която сега му лижат задника. Гъзомийщината на медийките на "Шишко", който обръща палачинките след всяка изборна нощ, е всеизвестна.

Само дето медийните близачи няма да спасят Б.Б. от публичното политическо шамаросване - да се готви за мощен шут от американското посолство заради пазенето на руската агентура в МВР и ДАНС. Меглена Кунева и Даниел Митов вече са инструктирани. Обаче Б.Б. ще бъде неприятно изненадан колко остро ще бъде атакуван от Валери Симеонов, ако до края на следващата седмица не отстрани Светлозар Лазаров и Владимир Писанчев. Всъщност Бойко Борисов сам се вкара в капана. Реши да обслужи ДПС, но се нахендри на "реформаторите". Бесен от атаката на Меглена Кунева в БНР, Бойко Борисов изригнал, редят агенти в обкръжението му - "Ако ще ми поставят ултиматуми, подавам оставка и отиваме на избори да ги омета за пореден път.".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО