Сеир в парламента. Цецка Цачева разваля достлука на Бойко Борисов с агент "Павел"

Селяндурски скандал заформиха в парламента Цецка Цачева и депутатката от ДПС Мариана Георгиева, известна като много близка до Лютви Местан, познат и като агент "Павел" на комунистическата Държавна сигурност. Марияна Георгиева се опита да върти предизборна агитация от трибуната на Народното събрание. Изборите в Сърница очевидно притесняват Местан, който трепери да не го намачка Доган заради издънките му по места. Цачева беше напълно права да отнеме думата на Георгиева. Очевидно тя е много по-голяма куражлийка от "смелото сърце" Бойко Методиев Борисов, който се панира от страх, когато разбере, че Ахмед Доган го е нарочил.

Мариана Георгиева скочи на Лиляна Павлова - защо община Сърница, където в неделя ще има избори кмет, не е включена в програмата за ремонт на пътищата. Безпардонна предизборна агитация. Обаче Георгиева си намери майстора - с патос на "отличничка от рабфак" Цачева я постави на мястото й. Леле, що стана? Любимата депутатка на Лютви Местан - "Павел" се разкрещя и скочи срещу председателката на парламента. Само дето не й заби някой и друг шамар. "Няма как във времето за парламентарен контрол от името на парламентарна група да говорите за нещата, които са извън дневния ред.", отряза я Цачева.

Четин Казак се включи в панаира. Разкрещя се. Имаме питане към Бойко Борисов - крясъците на Четин Казак разпалват ли "междуетнически конфликт", доколкото той е мюсюлманин, а Цецка Цачева често-често е "първа кипра" в храмовете, когато реши да се навре в тв камерите по време на служби и церемонии. Мая Манолова за пореден път се редна до "костинбродците". Депутатите от ДПС напуснаха залата, което, апропо, им става навик. Нещо повече. Четин Казак заплаши, че ще бъде поискана оставката на Цецка Цачева. Леле, Борисов, леле как те нахендри Цачева - отиде ти "етническия мир" в пленарната зала.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО