"ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ" С ЩАНГИТЕ? АРЕ, БЕ! КРАЛЕВ В "ТЕНДЖЕРИТЕ" И "КАЗАНИТЕ"


Уаууу! "Грандиозен", "мега", нам си какъв, скандал в щангите! 11 щангисти хванати с допинг. Спортният министър Красен Кралев не слиза от телевизиите в екстрен, спешно заформен пиар. Дал ги на прокуратурата, щял да изчака втора проба, щяло да се види кой какво забърквал в "тенджери" и "казани", уоуо!

И кое му е "грандиозното" на скандала с щангистите? Кой не знае, че от години, години, години щангистите се блъскат със забранени субстанции, маскирани като "хранителни добавки"? Кралев ли, който не е на 20 години, че да няма спомен от иван-абаджиевата непрекъсната традиция, прехвърлена и върху другите спортове.

Колко бивши щангисти изгоряха, че и измряха? Колко от тях алармираха, далеч преди "грандиозния" сегашен скандал? Какво точно се случва? Кретен ли е Красен Кралев, че не знае, че НЕ САМО ЩАНГИСТИТЕ, А ВСИЧКИ ЗОБЯТ КАТО МАЛОУМНИ? Какви "тенджери" и какви "казани" ще проверява след дъжд качулка спортният министър? Докато си произвеждаше любовни пиари, Кралев пропусна онова, за което трябваше да е подготвен, след като мечтата му била да е спортен министър.

Във фитнеса продавали купища нерегламентирани добавки. Здрасти, че бързам. По едно време Кралев и той си пускаше снимки като фитнесмен във Фейсбук, на бърза ръка моделирал тяло, дето по естествен път му трябва далеч много повече време, за да изглежда внезапно подобрено. Кралев знае как се правят БЪРЗИ тела във фитнеса и какво точно се инжектира.

Така че, вместо да си плаща пиара покрай гаджето, да си седне на масивния задник и да върши нещо в спортното министерство. Защото засега там е само, за да КОНСТАТИРА онова, което вече трябваше да е задействал за предотвратяване. И да не трепери, ако опре до апапи, свързани с "хранителните добавки", а те пък свързани с шефа му.

Afera.bg

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО