Гавраджийска гаргара с "Бойко" за "ЧРД". Надпис "#КОЙ" грейва върху сградата на НС в навечерието на 14 юни

"Протестърите" заформиха гавраджийска гаргара с "Бойко" за "ЧРД" на 13 юни. Надпис "#КОЙ" грейва върху сградата на НС в навечерието на 14 юни. Така "протестърите" посрещат Бойко Борисов от Азербейджан, за да вгорчат още повече рождения му ден, след като не можа да се отърка около Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган по време на откриването на измислените "Първи европейски игри" в Баку.

Втората годишнина от началото на протестите, избухнали заради малоумното назначаване на Делян Пеевски за шеф на ДАНС, минава и под знака на тв пласмента на Б.Б., който изведнъж реши да се разграничи от приятелчето си. Внезапно Делян Пеевски стана неприемлив за него като член на ДПС, ти да видиш. Любопитно е дали това е цената на официализирането на комбината с ДПС - президентски избори, пълен мандат и прочие предизвикателства пред "Бойко".

Плакати с надпис "#КОЙ" върху неясен силует, препращащ към Д.П., бяха разлепени в София и областни центрове в страната. Някои от гербаджийските "босове" във Варна са се видели в чудо - вече организирали дежурства, за да се натегнат на "Бойко" и да докладват: "Варна чиста от плакати срещу властта". "Вечната Лили" контролирала, научаваме, милиционерските гербаджийски бригади в "морската столица".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО