Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов! Слави и Румен Радев в заговор да свалят Бойко! След изборите Дългия прави партия с парите на Цветан Василев, а Радев прецаква БСП

Гласуваш за Румен Радев, избираш Слави Трифонов!

Слави и Румен Радев в заговор да свалят Бойко! След изборите Дългия прави партия с парите на Цветан Василев, а Радев прецаква БСП

Така описват политическата реалност известни шоумени от Би Ти Ви, колеги на учиндолския тв водещ.

По техни данни кандидатът на БСП за президент е марионетка в ръцете на Трифонов и още от самото начало на кампанията си координира всяко свое действие, изказване или публична проява с него, пише Данка Радева в ПИК.

"Корнелия заложи на генерала, след като Слави пое ангажимент да помага. Ако някой зададе въпроса КОЙ всъщност предложи Румен Радев, отговорът няма да е Георги Първанов, Михо Михов или Корнелия Нинова, а Слави Трифонов", поясняват от Би Ти Ви.

По техни данни на предстоящия си безплатен концерт на Орлов мост Дългия щял да призове феновете си да гласуват за левия кандидат. Това ще се случи няколко дни преди изборния ден на 6 ноември.

"Слави и Радев се срещат дискретно и обсъждат актуалните теми и общата си стратегия. Срещите се провеждат в закътани вили в покрайнините на София. Слави пристига дегизиран, без кортеж и охрана. Съзнава, че ако бъде разпознат, публичният скандал ще е страховит", разкриват детайли служители на електронната медия. 

Според тях Трифонов и Радев имат обща цел - свалянето на кабинета, дискредитирането на Бойко Борисов и изхвърлянето му от властта. Схемата предвижда през пролетта на 2017 г. да се проведат извънредни парламентарни избори, вече под контрола на новоизбрания президент и със служебно правителство, съставено от него. През този период Трифонов възнамерявал да основе дългоочакваната си партия, зад която прозират финансови инжекции на банкера Цветан Василев, и с въпросната партия да участва на изборите.

"Ще има реваншизъм, Слави е безкрайно отмъстителен. А когато Слави основе партията си, Румен Радев набързо ще предаде подкрепилата го БСП и ще започне да обслужва новия си приятел", допускат посветени в чалга-заверата.

Както е известно, шоуменът и бившият генерал са близки още от 2008 г., когато Радев гостува в "Шоуто на Слави" и проля горчиви сълзи за състоянието на родната армия. Преди това военният уреди Трифонов да пилотира изтребител F-16.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО