Кошмарът на "енергийните кланове" в ДПС пое най-важната комисия в Конгреса на САЩ. Джон Маккейн взе въоръжението

Джон Маккейн, американският сенатор, който докарва до бяс Владимир Путин, пое най-важната комисия в Конгрeса на САЩ. Героят от Виетнам взе въоръжението. Маккейн получи поста на 3 януари. Негови колеги се шегували, че известният противник на режима в Иран е заел позицията "в чест на рождения ден на пророка Мохамед". Зевзеци в София се гаргарели, научаваме, че всъщност това се случило в навечерието на големия ден на ДПС - 4 януари, да им се не види и на гавраджийските пинизчии.

Ако оставим настрана бъзиците, Джон Маккейн разказа играта на играчовците от Сарая, когато на 8 юни така притисна "смелчагата" Пламен Орешарски, че "сламеният премиер" одма се отрече от "Южен поток". Бързо забрави прословутия петчасов разговор с Алексей Милер. На 6 юни Марси Рийс обработи властите в София по темата "Южен поток". На 5 юни Лютви Местан обяви, че гушкането с комунягите вече не е актуално. Сетне кажете, че Ахмед Доган не е получил изпреварващо инфо от янките в столицата.

Владимир Путин брои Джон Маккейн за личен враг. "Той е бил пет години в ямата във Виетнам. Всеки на негово място ще си загуби ума.", избухна руският президент, цитиран от "Газета.Ru". Маккейн от своя страна се присмя на Джордж Буш-младши, който редна в пристъп на почти неприличен сантимент към Путин, че вижда душата му, когато го погледне в очите. Ветеранът от Виетнам изригна - "В очите на Путин виждам само три букви - KGB.".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО