ОТВРАТИТЕЛНО! ПОЗОРНА ПЕЕВСКА "ЖУРНАЛИСТИКА": "ПОЩУРЕЛИТЕ" БЕЛГИЙСКИ ПОЛИЦАИ ПО БОРИСОВ (РОНАЛДО)!

Публикуваме дописка от жълтакав сайт, който изобщо, ама изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски, чийто собственик претендира за "журналистически авторитет", за да видите идиотизма, кретенизма и позора на "журналистите", както се наричат подобни същества в България. Подобна медийна "свирка" е достойна да бъде изучавана във факултета по журналистика, като пример как журналистът се превръща в жиголо:

"ПЪРВО в …! Белгийските полицаи пощуряха по Бойко! Българският премиер е по-популярен от Кристиано Роналдо сред униформените в Брюксел.
Белгийските полицаи следват навсякъде Бойко Борисов по време на визитата му в Брюксел. За тях той е по-популярен от звездата на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо. Униформените искат постоянно да се снимат за спомен с нашия министър-председател, който е на официално посещение на Съвета на министрите от Европейския съюз.

Всички охранителни екипи в Брюксел вече са научили, че преди да стане премиер, Борисов е бил главен секретар на МВР и изпитва огромен респект към органите на реда. По тази причина и вчера, и днес, полицаите, които ескортират Борисов го молят за снимка за спомен с тях. "Борисов винаги се държи възпитано с нас. Няма проблеми да го охраняваме при все, че сме запознати със заплахите, които са му отправяни.", коментираха пред … от полицията на Брюксел.".

Afera.bg

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО