Румен Петков се разшета из Варна. "Корпоративно крило" на масони овладява "АБВ"?!

Наблюдаваме лекинко, но внимателно, раздвижването на "АБВ" във Варна. Забавляваме се как варненските масонски ложи се цепнаха и по линия на "азбукарите". Този път не могат да внушат, че си разпределят партийните капии. Скараха се. След последните активности на Румен Петков, който добре познава някои мастити варненски "зидари", "корпоративно крило" на масони взе превес. Почти са овладели структурата в града. Знакови фигури като Александър Ганчев, Добромир Джиков и Янчо Несторов, които нерядко могат да бъдат засечени в "Червения рак" на ул. "Братя Шкорпил", внушават  на обкръжението си, че са се укрепили на добри позиции.

Засега десарското крило се таи. Обаче култова фигура като о.р. полк. Марин Черкезов, който има "топла връзка" към втория човек в "АБВ", Румен Петков, разбира се, едва ли ще остави остави нещата така. Той следи отблизо процесите по "Южен поток" и вероятно Георги Първанов, който много държи на проекта, няма да пропусне да се възползва от позицията и инфото, които е натрупал покрай Аврен и зоната наоколо.

В същото време Румен Петков не забравя своите "подводници" в БСП-Варна. Преди дни в "Евксиноград" засякохме емблематична среща. Борко Гуцанов ще бере ядове на изборите, ако не вземе мерки. Р.П. е на път да разбие схемите му в двата най-големи района - "Приморски" и "Одесос".

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО