Борисов, внимавай с кого се прегръщаш във Варна, Борисов. "Гълъбчета" кръжат край "мачото" на ГЕРБ...

Бойко Борисов напоследък е много невнимателен. Уж е бил главен секретар на МВР и като юноша бледен е мечтаел да бие крак на плаца в Симеоново като курсант във факултет "Държавна сигурност". И никаква бдителност - скандално, опасно, компрометиращо. В последно време Б.Б. се обгражда с "гълъбчета", както в определени среди наричат "нежните момченца". Някои са явни "гълъбчета" и много им личи, че са на "левия бряг". Други се правят на "мъжкари" и си мислят, че като са с наднормено тегло изглеждат яки, че даже и корави "мачовци". Не им се получава.

Оказва се, че Варна, позната като "град на гларусите" и свалячите на полякини, чехкини и германки преди години, сега се отчита с "гълъбчета"-политици. Бесепарите са ясни - те са без конкуренция. Обаче. Гербаджиите също са представени подобаващо в тази "фракция". "Гълъбчета" кръжат край "мачото" на ГЕРБ. Един излиза от листата, друг влиза, един излиза, друг влиза... Колебахме се дали да реднем това ранно предупреждение до Б.Б. Не сме длъжни да го предупреждаваме какво му готвят в интернет. Сетне ни дожаля - все пак толкова се напъва да изглежда "мачо". Верно, застаряващ, натежал, но "мачо"...

Как ли понася край себе си тези пърхащи "гълъбчета"?! А и толкова невнимателен е станал - гушка се публично с тях, фотка се. Борисов, внимавай с кого се прегръщаш във Варна, Борисов. Да не станеш за кашмер на стари години. Загрижени сме за имиджа ти на "мачо" и разбивач на сърчицата на дашни цицорести репортерки.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО