Красен Кралев "вади" листата на ГЕРБ-Варна. Борисов "отлита" за Банкя, "вълничките" бяха излишни...


 
Червените във Варна са в паника. Бойко Борисов очевидно е решил да им заформи показно в "морската столица". "Тежката артилерия" е на линия. "Кралят на пиара" е поел нещата в свои ръце. Красен Кралев очевидно няма нужда да минава през интриги и "врътки", за да бъде пласиран на някое от първите места. Дори най-закоравелите сплетници в ГЕРБ-Варна вдянаха, че не му е била детската мечта да става депутат. Обаче. Професионалната амбиция е друго нещо.

След като миналата година Кралев бе човекът, който убеди Б.Б. да не се прави шумна кампания във Варна и така силно изненада пиарите на БСП, сега отново е на път да сюрпризира "червените шамани". Особено след като Мишо Миков се е навил Асен Дебелия пак да върти кампанията на Красимир Янков. Пълно малоумие. Идиотщина. С този ход червените яко се набутаха. Даже няма нужда К.К. да се напъва много-много, за да ги ДОизработи.

Кралев има постоянен достъп до Борисов. Иначе казано - прословутите "импровизации" на Б.Б. и легендарните "корекции в движение" на К.К. гарантират гъвкавост и бързина при вземане на решенията. В момента ключовата дума е "спокойствие". Да се нервят червените, както реди в свой стил Кралев. Всъщност Борисов има още малко работа във Варна и спокойно може да "отлита" за София. Но нямаше как да не свири сбор в събота на обяд на Иван Портних и Красен Кралев с Цветан Цветанов и Лиляна Павлова.

Борисов си реши за листата. "Вълничките" бяха излишни. Вероятно само позицията на Николай Апостолов остана да се уточни, за да не се поемат излишни рискове и да се нарушават "балансите" в ГЕРБ-Варна. Не е все едно дали Апостолов ще е осми или на 11-о място. Б.Б. да си решава. Обаче в случая и Кралев може да помогне... Ако Красен Кралев не бъде вкаран в партийни междуособици заради пласмента на червените интриганти, че Бойко Борисов "мачка" партийците във Варна и лансира "гражданите", той наистина може да "извади" листата на гербаджиите.

Борисов е на ход. Тази събота може да се окаже съдбоносна за резултата на ГЕРБ, защото ще определи до голяма степен линията в кампанията. Няма как да се постигне впечатляващ успех, ако "босовете на кампанията" са двама. Борисов трябва да реши този проблем, няма кой друг. За Цветан Цветанов е ясно - няма той да дърпа конците тук. Бойко Борисов е в час, че бившият министър на вътрешните работи само може да навреди с активностите си във Варна. Дори повече отколкото Асен Дебелия на бесепарите...

Ако Б.Б. убеди варненските си партийци, че трябва да се вслушват в "оперативните съвети" на Красен Кралев, вероятността да има кахъри с емоционален, меко казано, (Явно дългото общуване с Делян Пеевски му е повлияло зле.) "играч" като Николай Бареков, е наистина много малка. Кампания от заведение в заведение не се прави - даже предконгресно... За червените да не говорим - те от години са му "клиенти" на Красен Кралев. Обаче - Борисов си решава. Ние сме само наблюдатели на процесите. Ходовете са си негови.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО