Лиляна Павлова заключи касата на ГЕРБ-Варна. Леле, що стана, Б.Б. вади "тъстовете" от джобове?!

Бойко Борисов уж нямаше да налива масло в огъня на враждата между Иван Портних, шеф на ГЕРБ-Варна и кмет на града, и Лиляна Павлова, любимка на лидера и водачка на гербаджийската листа за Трети многомандатен варненски избирателен район, но на практика май се кефи от искриците между тях. И.П. го раздава лежерно - прави се на хладнокръвен, спокоен, сякаш Кр. Маринов го учи на "режимно поведение" от времената на ДС. Лиляна Павлова го играе "командир в пола". Тя е босът на кампанията. "Лили заключи касата на ГЕРБ-Варна за изборите. Пачките са в нея. Може да поиска всичко от Бойко, но не го прави. Как да вземем девет депутати?!", тюхка се наш информатор в най-близкото обкръжение на Иван Портних.

Чакайте. "Тъстовете" парички нямат ли? О, да - те си ги кътат за местните избори. Тяхното момче ще играе за втори мандат. Това им е важно. Сега Борисов и Лиляна да кешат. Те щели да пасуват. Няма да им се получи. БОЙКО БОРИСОВ ВАДИ "ТЪСТОВЕТЕ" ОТ ДЖОБОВЕ. Гербаджии хленчат при Иван Портних за парички. Първия път той отбил атаките и ги насочил към Лили Павлова. На 6 август Л.П. е имала среща на четири очи с Б.Б. и така е подредила "тъстовете", докладва чинно наш агент на дълбоко прикритие в обкръжението на Цветан Цветанов, че на хората на Иван Портних ще им се стъжни. Апропо. Цв. Цв. да не е накичил със СРС-та по партийна линия уж често-често чистените от "бръмбари" помещения, в които Б.Б. си прави дискретните срещички?

Гербаджиите ще разкешят много здраво за изборите. Забравете парите от субсидията. Става дума за дебели пачки. Заявката им за девет депутати в Трети многомандатен варненски избирателен район може да бъде изпълнена с много мангизи. Всички ще се "разтоварят" - "тъстовете" ще си платят за първоначалното разсейване. Отидоха "отчисленията" от сезона... Бойко Борисов ще разтвори "Кесията". Лиляна Павлова ще отключи касата на ГЕРБ-Варна за кампанията, няма къде да ходи. Всъщност тя временно врътна катинара, за да даде повод на Б.Б. да намачка "тъстовете".

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО