Лиляна Павлова избива рибата с "парите на хартия". Кралев да разясни "държавния преврат" на Пеевски

Забравете за изборите във Варна. ГЕРБ вече са се "нарисували" като победители с много. Нищо чудно и да преуспеят. При толкова малоумна пропаганда на червените с Костинбродката... Качихме в сайта един откровено предизборен текст за ГЕРБ-Варна, защото ни е нужна илюстрация на патоса, увереността и самочувствието им. Иван Портних си е в кампания отвсякъде. Да не би да си е пуснал отпуска? Не се заяждаме. Отдавна никой не се впечатлява от такива неща. Друго ни е по-интересно. Лиляна Павлова говори за "пари на хартия". Гербаджиите щели да реализират програми, щели да отпушват еврофондовете, щели да намерят реален финансов ресурс. Супер. Само че от Бойко Борисов до последния гербаджия в последното село на татковината всички разчитат на Кристалина Георгиева. Един дядко в Аврен даже реднал остър пиниз пред наши хора - "Герберите се подпалиха. Ама нали разправяха гледачките, че жена щяла да оправи България. Тъй, поне Бойко да се оправи с нея, че да не го свалят пак...".

Прав е дядото от Аврен. По принцип авренчани са си острилки от време оно. Явно не е забравил дядото-зевзек как беше сурнат от властта Борисов. И как да забрави. Нали Красен Кралев, известен като КРАЛЯ НА ПИАРА, който бе забелязан дори от Делян Пеевски, изживявал се за кратко като "бос на държавата", напомни, че бил извършен "държавен преврат". Имаме предложение за Краси - по-добре ще стори да разясни темата за "държавния преврат" на Делян Пеевски, Ахмед Доган, Сергей Станишев и шефовете на "онези три банки". Кралев би трябвало да се загрижи не за миналото, а за бъдещето - дали неговият приятел Бойко Борисов няма пак да се фръцне и да подаде оставка при първите сблъсъци на протестиращи с полицаи?! О, да - сега всички гербаджии се надяват на Кристалина Георгиева, която да очертае рамката на европейската стабилност. Плъзна слух, че Лиляна Павлова вече си поръчала костюмчета "ала Кристалина". Никога не е толкова рано да се направи на лелка...

Красен Кралев няма да обади какви са му отношенията с "колегата" Пеевски, но дали не се досеща с кого ще гради и гарантира "стабилността" Б.Б. - Доган, Местан и Пеевски, разбира се. Другото е дрънканици за ехалето. Онова дето Борисов щял да кани "всички" във властта, всички на "държавната трапеза", Кралев може да го пропусне при следващата шътокуа, следващата приказка с притчови поуки в Аврен и селата наоколо. Доган му е важен на Борисов. Няма кой друг - червените са извън играта. Това е очеизвадно. Само едно ни е чудно - следващия "държавен преврат" пак с "модела Пеевски" ли ще го обясняват колегите на Кралев. Дали народът няма да скочи заради мизеруването и парвенюшките изпълнения на "младежите от ГЕРБ", които не са нищо друго освен внуци и синчета на комуняги? Справка - Павел Христов, син на Лилия Христова и внук на Кирил Аргиров, знаков комунист във Варна. Как беше - Кралев ни е приятел, но истината ни е по-скъпа.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО