Червените във Варна се юрнаха в атака. Напират да вкарат адмирал Петров в НС

Борислав Гуцанов стартира комбинация, чрез която да вкара в парламента адмирал Петър Петров, който е пети в листата. Лошото за Борко е, че на четвърта позиция е Красимир Янков, с когото не се понасят, меко казано. И? Гуцановата "социология" показвала, че БСП-Варна разполага с потенциал да набута "гарантирано" в парламента първите трима в листата - Ангел Найденов, Анелия Клисарова и Борислав Гуцанов. Да видим. Времето ще покаже, както обича да се изразява Митьо. Е, и някои намазани руски бизнесмени от еврейски произход, които са засичани в делови рандевута с Джуниър. След рейда на Михаил Миков във Варна, и особено подир моабета по време на гощавката, Борислав Гуцанов е обнадежден, че ще може да си изиграе картите сполучливо, шушнат наши шпиони в най-близкото му обкръжение.

Наистина се забелязва раздвижване в лагера на Боби Гуцанов. Неговите хора се юрнаха в атака. Последната интифа е - "Бачкаме за адмирал Петров.". "Чавките" за него трябвало да валят като летен порой, надъхват се активистките на Борко Гуцанов. Инструкцията стигнала даже до "азбукарите", които в първия момент се ошашавили. Те дори в най-мрачните си кошмари не сънували, че бесепарите ще вкарат четирима депутати от Варна. Изборджиите на Румен Петков, отговарящи за Трети варненски многомандатен избирателен район, не броели повече от три, със зор, мандата за БСП-Варна. Сега чували за четирима - потрес ги налазил, както твърди наша разведка, внедрена край Меглена Темелкова, пета в листата на АБВ-Варна.

"Азбукарите" са бесни, защото ходът на Борислав Гуцанов неутрализира опитите им да пробият в корпоративната съставляваща на електоралното тяло във Варна и да си осигурят гласове по тази схема. (Печени изборджии твърдят, че захождането на Боби към ТИМ е не толкова да вкара адмирала в парламента, колкото да гарантира себе си...) Публична тайна са връзките на адмирал Петър Петров с Корпорацията. Лошото за Гуцанов е, че планът е много трудно изпълним. Да не кажем, че е невъзможно. Четвърти депутат БСП-Варна може да вкара само след "преизчисляване на гласовете" подир изборите, ако НФСБ, АБВ и "Атака" не влязат в парламента, а червените не се издънят с неутрализирането на бригадите на "цензурите".

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО