Ангел Найденов загробва БСП-Варна. Три мандата са мечта за червените, чака ги катастрофа

Никога червените в "морската столица" не са имали по-безхаберен водач на кандидат-депутатската си листа. Участието на Ангел Найденов в дебата по БНТ в четвъртък сутринта беше пълна катастрофа. Фиаско. Кошмар. Срам. Може ли някой да е толкова безочлив, че да обещава на варненските социалисти, че ще изгражда АЕЦ "Белене", след като комунягите излъгаха собствените си избиратели, зовяха ги на референдум, лъгаха, лъгаха, лъгаха. И се докараха дотам, че пак да лъжат като лясковски цигани - щели да строят, о, Боже, "Белене". Гьонсурати. Тепегьози. Лъжци.

Ангел Найденов е "мъж под чехъл". Това е публична тайна. Но това не го оневинява. Може ли да е толкова смотан? Не беше за гледане по БНТ. Мънкане. Гърчене. Усуквации. Червените във Варна се "уредиха" - Боби Гоцунов докара в града Слугинята на Дебелака, тази ненаситна поръчкаджийка, тази заклета провинциалка, която отблъсна и остатъчните симпатизанти на БСП-Варна. Резултатът от позиционирането на Ангел Найденов като водач на листата и въвеждането на Слугинята като "второ лице" на кампанията ще се види на 5 октомври вечерта - КАТАСТРОФА.

БСП-Варна в момента се бори да си гарантира двама депутати. Нищо повече. Изхвърлящините за петима народни представители са абсолютна идиотия. АБВ, "Фронтоваците", "Атака", ББЦ и "Движение-21" точат и преточват от електоралния резервоар на Столетницата в "морската столица". Битката за "чавките" е на живот и смърт. Асен Дебелия направи каквото можа - Красимир Янков е негласен лидер, втори изненадващо е адмирал Петър Петров, трети - Борислав Гуцанов, а проф. Анелия Клисарова я похарчиха: тя просто "изгоря".

Боби Гуцанов трябва много да се напъне, за да влезе в парламента. Даже да остане трети в листата и "адмиралската завера" да не успее, пак не е сигурно, че ще влезе в НС. Ама никак. Нещо повече - почти сигурно е, че няма да стане депутат отново. Да затвърдим - червените във Варна са обезкостени от АБВ, "Фронта", ББЦ, "Атака" и "Движение-21". Че и гербаджиите даже смучат от електората им чрез използване на административен и работодателски натиск. Вместо да се преборят за водач-трепач червените се "уредиха" с невзрачник като Ангел Найденов.

Докато той мънка пред камерите на БНТ, Асен Дебелия рисува "чавки", а Боби Гуцанов си хапе устните. И правилно. Ангел Найденов думица не можа да обели срещу Радан Кънев, който описа ситуацията на пристанището - скрап и тръби за "Южен поток", които до седмица щели да станат на скрап. Лъжите на червените за пристанището са безсрамни. Темата бе въведена през пролетта на 2006 г. - три години кабинетът "Станишев" се мота. Сетне гербаджиите са виновни - не, бесепарите са в лайната за пристанището, каквото и да дрънкат. Насрани са и за "Южен поток". Ангел Найденов изглеждаше като жалък нещастник, когато отвори дума за проекта в края на дебата. Катастрофата на БСП-Варна е неотвратима.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО