Руски босове изхвърлят фирми, свързвани с ДПС, от "Южен поток". Доган бесен на Пеевски

Забравете раздувките, че Делян Пеевски е "любимото момче" на руските босове, контролиращи проекта "Южен поток". Забравете за "височайшата милост" на Путин, пренасочена от "Гоце" към Ахмед Доган. Словоблудството на Лютви Местан, че ДПС е "най-последователната евроатлантическа политическа сила в България" не хваща дикиш. Освен на едно място - в Кремъл... Хората на Путин в България се чувстват излъгани. Измами ги Бойко Борисов за "Белене". Излъгаха ги червените и депесарите за "Южен поток". Свалянето на Борисов се оказа неефикасно. Пеевски, Цонев и останалите се провалиха.

На 16 май 2012 г. Доган пръсна отрова - "Мирише ми на предсрочни избори". Станишев хукна да бръщолеви за операция "Десант" из страната - първо във Варна, сетне и в други градове. Янките подшушнаха на Б.Б., че е "нареден" и той подаде оставка. Заформиха му и "Костинброд". И се провалиха за руските проекти. Защото са безхаберници - смятат, че като пълзят пред Сокола на Килимчето в Сарая се докосват до Божество, което може всичко. Не може - "външните фактори" бастисаха превратаджиите, нулирайки ги за европроектите и стопирайки руските "схеми". Така се стигна до притичването на Местан при Ердоган. Турският президент трябваше да спасява депесарите от гнева на Путин.

Междувременно Делян Пеевски беше принуден да забрави за "Южен поток". Как само се точеха депесарите, как само им течаха лигите. Отрязаха ги. Сега пак са "натовци". Само дето никой не им вярва. Особено американците в София, които са обидени и недоволни, меко казано, че Ахмед Доган се е показал неблагодарен, след като Нанси Макълдауни го "извади" след аферата "Емин". Той пък, научаваме, бил повече от бесен на Делян Пеевски за издънката с КТБ и "Южен поток". Източници от НРС и ДАНС дори твърдят, че руснаците са детонирали първоначалния взрив в КТБ като наказание за провала на "Южен поток".

Докато Доган се опитва да маневрира чрез Ердоган към Путин, агенти на "Гоце" и генералитетът в БСП навиват Бойко Борисов да налее спасителни гласове за АБВ в последния момент. Играта е очеизвадна. Първанов ненавижда Пеевски и се точи да мъсти на Доган за "мръсните поръчки" в медиите срещу ВИПаджийската му, пардон, особа. Борисов реди заклинателно, че може да реализира "Южен поток". "Гоце" е влюбен в Тръбата и може да си легне с нея, вместо да се увива около някоя певачка с говорен дефект. Реформаторите кълнат Б.Б. да не се натяга за "Южен поток". Сирените на "Гоце" го омайват. Доган потрива ръчички и се надява да спечели време за поредното си упражнение "ад хок", докато внушава, че всичко е "много стратегическо".

Колко да е "стратегическо" - колкото водородните проекти ли? Или колкото каскадите за точене на ресурс? Или колкото опитите за внедряване в "Южен поток" по тертипа на червените барони в БСП в проекта "Белене". Не стана. Станишев предаде Доган. Мониката излъга Пеевски. Цената на провала на Делян Пеевски пред Ахмед Доган - Семейството поиска от хората на Путин "едни ТРИСТА милиона евро за пиар и прочие...". Руснаците също притуриха "едни пари". И цената на "Южен поток" за България се вдигна. Борисов се дръпна. Изпя "отворковците" на западняците. Останалото е известно - Делян Пеевски го отнесе и се наложи Ахмед Доган да вдига "червен картон" на Цветан Василев за "компенсация" и отвличане на вниманието.

ДА ВНИМАВАМЕ - КТБ и "Южен поток" могат да взривят страната. Дирижираните от "петата колона" на Путин в България "февруарски протести" може да се окажат само загрявка, а прокобяваната от Б.Б. "стабилност" - залъгалка за наивници. Активизирането на руснаците на Терена е лош знак за "преориентираните" - гушкането на Пеевски и Борисов под снизходителния поглед на Доган едва ли ще спаси "елитните", вкопчили се в Статуквото.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО