Борисов, верно ли ще се наведеш да цункаш ръчичка на Дудука, Борисов?

Трябва да изкараме минимум 115-120 депутати, за да могат другите да се съобразят с нас, за да не се налага коалиция с БСП и ДПС. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в Кърджали по време на централното предизборно събитие на партията в града. По думите му в противен случай трябва да се водят разговори с БСП, да се водят разговори с ДПС, да се водят разговори с реформатори, ако влязат, с "цензури", и с всичките тези, които изброяват по телевизията. "Тогава бих ви поканил всичките, да седнете с мен на преговори и да кажем: "А сега кой ще си изберем да му кажем "Добър ден"?". Искате ли да ми помогнете, да ми кажете "кой?". И аз да задам този въпрос – "Кой?".

Или да им върнем мандата отново и пак да си направят БСП, ДПС и "цензурата"? "Едно от двете, няма много варианти.", предупреди Борисов. "Понеже аз съм отговорен човек, партията е отговорна, колегите ми са отговорни, не искам да лъжа никого – или ще трябва да върнем мандата, ако сме под 110-115, или трябва да търсим някой за съюзник. Хайде, мобилизирайте се, ако изкараме 121, тогава знаете, ние възстановяваме фондове. Има една зависимост – дойде ли БСП и ДПС на власт, европейските фондове спират. Доказано! Дойде ли БСП на власт, банките фалират. Те обичат най-много парите на хората.", категоричен бе председателят на ГЕРБ.

"Трябва ни висок резултат, иначе предричам тежък хаос в държавата. Поне два месеца още ново правителство и вече в зимата държавата няма да издържи. Това са истините. Дефицитът е над 4% в държавата. Това означава по Лисабонския договор да имаме сега санкции и процедура за свръхдефицит, да слагаме пари в Брюксел – не да взимаме, да слагаме пари там.", посочи Бойко Борисов. За пореден път той подчерта, че властта не е самоцел на ГЕРБ. "Искаха да ни унищожат. Сега искат да ни унищожат с прегръдка. Като видяха, че не може като в бокса – със сила, защото удържахме, сега като ни прегърнат и вече е сигурно, че ще приключим. Затова ни помогнете да можем да бъдем силни, а ние ще ви върнем стабилност.", призова председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в Кърджали.

Борисов, верно ли ще се наведеш да цункаш ръчичка на Дудука, Борисов? Уж се усещаш за "прегръдката на смъртта" с БСП и ДПС и пак дърдориш за "разговори", че и с "цензурите". Да не си се смахнал, Борисов? Искали да ви унищожат, плачкаш, а бръщолевиш за "разговори" с ДПС и БСП. При това в деня, в който Цвета Караянчева се жалваше - от ДПС говорели, че ще подкрепят ГЕРБ, за да разколебаят избирателите на партията. Борисов, вие предизборен щаб имате ли? Какви са тези "разнопосочни сигнали", меко казано? Апропо. За какво "разколебаване" изобщо може да става дума, след като в текста, поместен в сайта ви, пише черно на бяло - щял си да водиш "разговори" даже и с "цензурите", ако нямаш 115-120 депутати. С подобен арогантен цинизъм ще ги имаш В ШЕСТЪК.

И, Борисов, верно си много неграмотен. За какъв въпрос "кой" си дрънкал? "А сега КОЙ ще си изберем...". Борисов, не се ли хвалеше, че си бил отличник? И да си толкова неграмотен - "А сега КОГО ще си изберем...", Борисов! Как ще разговаряш с Лютви Местан, който в сравнение с теб е прероден Емил Бенвенист? Как пък не се намери поне една грамотна КИФЛА в партийния ви сайт? Как не се намери някой за толкова години да те научи на правоговор? Как? Какви листчета с думички на английски, какъв "конграчулейшънс", Борисов, ти не говориш граматически правилен български език?! Не че Дудука и Миков са много по-грамотни, но Местан, Борисов, Местан, в сравнение с вас изглежда като прероден Чърчил, верно ти говорим. Толкова сте зле, не че той е чак такова подобие на Железния.

Няма как грамотните и образовани българи, които се опитват да спазват принципите на "политическата хигиена", които не се сдушават с такива като Делян Пеевски и "мултаци" като Вежди Рашидов, които не се хвалят с убитите от комунягите свои ПРАдядовци, докато разправят как са мечтали да набиват крак на плаца в Симеоново, как са сънували, че са ги приели комунягите във факултет "Държавна сигурност", няма как тези българи да гласуват за твоята партия Борисов. Бедна ти е фантазията, Борисов, колко колебаещи се избиратели загуби с бръщолевенето си в Кърджали! Направо си отряза главата...

Няма лошо - Дудука нали ти обеща, че ще му целуваш ръка. Просто е - навеждаш се и целуваш ръчичката на Капута. Или пак се гушкаш с Пеевски. Сам го казваш - "...сега като ни прегърнат и вече е сигурно, че ще приключим.". Леле, Борисов, верно не си тъп, ще знаеш, ама никак - ПРИКЛЮЧЕНИ сте, ако пак се прегърнете с Делян Пеевски. И последно - наистина не си тъп, но защо ли Дебелака те изписваше "Боко Тиквата"? Защо? И ти пак му се наваляш - да няма нещо между вас, ей, Борисов? Шегичка - не си го слагай...

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО