Борисов, идиот ли си да юркаш Кралев да плюе "реформаторите" в устата?! Ще те сгъват за "Гном"-а, нали си знаеш

Бойко Борисов отново влезе в ролята на застаряващ "мачо", обслужван от ефирни "дръжки на микрофони" и газетни дупедавци - тьотя Меркел е заменена от измамената по аферата "Люински" лелка Клинтън. Междувременно Б.Б. продължава да се плацика в блатото на "плюенето и лиженето". Обаче преди сам предупреждаваше "плюещите" го - Местан и Миков. Понеже не му се искаше да сваля равнището с някакви-никакви "реформатори", пусна на оплютия  от тях терен Красен Кралев, известен в някои среди и като "Краля на пиара". Остана да звънне на ексклиента на Самоковеца, заврял се в момента в задника на "Дудук Капутов"...

Местан и Миков не бивало да плюят, защото след това щели тежко да лижат - също като протяжно сръбско клецане, да речем. Обаче врътката с Местан и Миков е друга - те са по линия на безсрамното и мерзко упражнение на Борисов: "Всички на Трапезата" за поредното Голямо Плюскане и последващото НАСИРАНЕ: като с "КТБ" и Дебелака. Обаче - лошо. Ахмед Доган прати депеша на Б.Б. чрез Йордан Цонев - "Когато всички са на власт, народът е в опозиция". Така Борисов трябваше да се върне в кочинката на "реформаторите". Понеже те са "гномни" образувания според измамници като "Кънчовците", Б.Б. изюрка личния си пиар да ги мачка.

Как да не се отзове Красен Кралев?! Как да не припомни подхвърлена вметка на стихоплетеца Йосиф Петров - "Не плюй в уста, която ще целуваш". КОФТАЛНО е, както казваше Тео Лирков, цитирайки приятеля си Георги Марков, че политическите гювендии така се целуват, че всяко плюене в устата е невинно упражнение в сравнение с мляскането след занимания с "малки музикални форми". Жал ни е за Красен, добро момче е. След вдигането на паметници приживе в местността "Боровец" му се наложи да бърше там, където Бойко Борисов е плюл. Че и миналото да си разказва - бил в СДС-Варна, бил в "Новото време", за ЛИДЕР нищо не обади... Сега му било добре в ГЕРБ, реди в интервю...

Нямали сме честта да засечем Красен Кралев на 30 ноември 1989 г. в клуб "Прибой" на пристанището във Варна, когато се бяхме сбрали да учредяваме структура на опозицията срещу БКП и поставихме началото на Конфедерация "Обединени демократични сили"-Варна, защото просто го нямаше там. Юлиян Попов беше. Гришата Асенов - беше. Младен Енчев - беше. И още двадесетина други "неформали" и антикомунисти - Красен Кралев го нямаше. Може би затова сега е при "бивш" комуняга като Бойко Методиев Борисов, за да се нареди сред предизвестените победители. Дано не му се наложи след няколко месеци да си предлага услугите да мери кръвното на "мачото".

Кралев да се готви за следваща ЗЛОупотреба - да го насъскат срещу рекетьорското условие на "реформаторите": техният "Гном" да бъде инсталиран за министър на вътрешните работи, защото отдавна бил известен с "работата си на терен". Красен Кралев сам си избра "политическите приятели" - "бивш" комуняга, отказал да се деполитизира като пожарникар, и внучка на партизани и ятаци, номенклатурна щерка, разнасяна като "мавзолейна пионерка" край Т.Ж. - Кралев одма опровергай интригантите, Кралев, за да уредиш Б.Б. с осем депутати от Варна. И?

Леле, що стана?! Бойко Борисов се изправи пред ентусиазирани симпатизанти на ГЕРБ при представянето на листата на партията за Трети варненски многомандатен избирателен район. Не само че застана пред множеството варненци, но и заяви, че Варна ще е приоритет на управлението на ГЕРБ, ако получат пълното доверие на избирателите и не зависят от други партии, ти да видиш. Борисов щял да довърши магистрала "Хемус". И, о, чудесни са чудесата Господни - Б.Б. наплю яко "България без цензура", нареждайки партийката на Дудука като "схема" на задкулисниците по тертипа на "Атака". Не можахме да познаем Борисов на входа на Морската градина - да не би Красен Кралев да му е налял ум и разум?!

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО