Не може да бъде! Бойко Борисов грейна на входа на Морската във Варна и "нареди" ББЦ като "патерица на задкулисието"

Ако българските граждани гласуват пълно доверие на ГЕРБ на изборите, град Варна ще ни бъде приоритет за следващия мандат. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на кандидат-депутатската листа на партията за Варна. Борисов посочи, че досега по време на предизборната кампания не е правил конкретни обещания в нито един град, но обеща, че ако ГЕРБ управлява страната, автомагистрала "Хемус" ще бъде построена. "Без тази пътна отсечка Северна България и Варна ще бъдат изолирани от света.", посочи Бойко Борисов.

Той допълни, че вторият акцент за развитие на Варна и региона ще бъде реконструирането на пристанище Варна и построяването на модерно рибарско пристанище, както в Бургас. Председателят на ГЕРБ припомни, че вследствие на управлението на кабинета "Орешарски" страната е в изключително тежко положение. По думите му, ако ГЕРБ дойде на власт ще трябва да решава тежки проблеми. "Ние имаме нужда от пълна победа на изборите, за да не зависим от никоя друга партия, както беше "Атака" в последния парламент. "България без цензура" ще върши същата работа, ако влезе в следващото Народно събрание – патерица на задкулисието.", коментира Бойко Борисов.

"България трябва да се върне към своя европейски път. Ако ГЕРБ получи пълната подкрепа на гражданите на изборите, ще работи за това, за което е създадена партията – промяна на статуквото и благоденствието на страната.", заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов. Той посочи, че единственият възможен министър-председател, ако ГЕРБ спечели изборите, е Бойко Борисов. Според Цветанов, на 11 май 2013 г., естественото развитие на държавата е било прекъснато заради фалшификацията на изборите и това не е позволило на ГЕРБ да вземе втори пореден мандат и да реализира своите политики.

"Задкулисието е срещу ГЕРБ и това се видя много добре на частичните местни избори във Варна миналата година, когато всички се обединиха срещу представителя на ГЕРБ, но въпреки това, Иван Портних победи. Ние имахме много идеи и заедно с европейската солидарност и парите от еврофондовете щяхме за още 4 години напълно да променим България.", категоричен бе заместник-председателят на ГЕРБ.

Не може да бъде! Бойко Борисов застана срещу стотици варненци. Не се скри в Шведския по обичая си след протестите в "морската столица". Лидерът на ГЕРБ грейна на входа на Морската градина и "нареди" ББЦ като "патерица на задкулисието". Само преди три дни се гласеше да разговаря с "цензурите" след изборите. С наближаването към Варна втвърдяваше тона. В Бургас плювна лекинко партийката на Дудука. В нашия град не можахме да го познаем. Да не би Красен Кралев да му е подействал благотворно?

Дни наред не спряхме да го "редим" Борисов заради врътките му с "цензурите". Най-сетне определи ББЦ като "патерица на задкулисието" - кефим се, че го направи в нашия град. Възмездени сме за мърсащините на Капута. Ако Б.Б. се врътне, ще си го получи отново. Остана да изплющи Дудука като слуга на Делян Пеевски. Тогава може да претендира за "пълна подкрепа". Иначе може и да вкара осем депутати от Варна, но какво от това - ще има пробиви "на друг терен".

Три часа преди появата на Б.Б. на сцената "оперативните" от охранителната му Схема, лична и държавна, се разшетаха между шатрите и околните кафенета. Особено забавен беше отворкото с татуировките и слушалката в ушенцето. Как само го пазят "Бойко" от "народната любов" - вгледайте се в двете снимки, открийте разликите и ще разберете защо.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО