Лицемерите от "Позитано" 20 обявиха Асен Дебелия за "недопустимо преференциален"

Наглите лицемери от "Позитано" 20 сами се клецат, сами си въртят свирки, сами се преебават, а сетне обявяват преференциите за лоша предизборна практика. Нали Мая Манолова пискаше за преференции. Обаче във Варна Асен Дебелия, известен като Сводника на Мониката, развъртя такава кампания, разкеши торби с мангизи, изора така здраво терена, че даже "възлюбеният" на Мая Костинбродката се почувства заплашен. Нищо че е водач на листата. Нищо че уж законът го пази. Червени зевзеци се гаргарят с него - Красимир Янков вече застрашавал и неговата позиция, а е четвърти в списъка. Пред него освен Ангел Найденов са Анелия Клисарова и Борислав Гуцанов.

Сега "позитанците" обявяват Асен Дебелия за "недопустимо преференциален". Мишо не можа да изкрънка парички от Дънката и решава да спре Дебелия с "позитански" решения. Да видим дали ще преуспее. Асен Дебелия върти кампания от август. На практика си свърши работата. "Позитанците" да си оценяват като "недопустима" агитацията за преференции, която нарушавала "общия характер и провеждането на кампанията на съответната листа". Колко ли се е тръшкал Борко Гуцанов, колко ли е плачкал, за да реднат "позитанците" укорителна формулировка, че кампаниите за преференции "дискредитират директно или индиректно кандидатите от листата - не можем да бъдем противници на собствената си листа". Как да не могат - я питайте Асен Дебелия.

Бойко Борисов няма как да не се кефи на самоубийствените практики на червените кретеноиди. Преференциалната кампания на БСП е самоунищожителна. АБВ, "АТАКА", "Цензурата" и "Фронтоваците" ръфат от остатъчния електорат на Столетницата. В същото време червените сами се преебават. Кретените от "Позитано" 20 фабрикуват бюрократизми. Изпълнителното бюро и Националният предизборен щаб задължавали, леле, леле, отдел "Организационен" и отдел "Избори" да осведомяват, малиииии, ръководството за "конкретни случаи, в които се нарушават уставните норми и коректността на отношенията в листите.". Председателите на общинските и областните съвети трябвало да "предприемат конкретни действия за ограничаване на тези негативни явления, които могат да имат сериозни последици, както за изборните резултати, така и след парламентарните избори.".

Здрасти, че бързам, казваше Белия, докато мачкаше Б.Б. на карти. Мишо Миков ще го отнесе по пълна програма. Да не би да е тайна за него, че Семейството иска да го види като по-голям неудачник на избори от СерГей?! Колко пъти "осведомявахме", пардон, Мишката Миков чрез сайтовете си, че Асен Дебелия е заформил нерегламентиран предизборен щаб за машинации с преференции? Да не би да не информирахме любопитните къде се намира - в хотел край "Иванчов хан"? Обаче Мишката се разцвърча, когато стана напечено за някои фигурки. Не че му дреме особено на Миков за другарченцата на Мая Костинбродката. Обаче защо да не призове Боби Гуцанов и Красимир Янков, без пардон, да обърнат внимание на Асен Дебелия. Гавраджийска гаргара си прави Михаил Миков с Анелия Клисарова и Борислав Гуцанов, нямайте съмнение.

Дали пък след изборите Борко и Анелия няма да скокнат с призив "позитанците" да не признават изборните резултати заради "лошите практики" на Асен Дебелия и подобни? Е, тогава Бойко Борисов ще ги накъса от подигравки. Може да сте сигурни. Гербаджиите работят яко. В ГЕРБ няма скандали. Обаче в "най-демократичната партия" се прецакват неспирно. Няма как да не го издухат на 5 октомври.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО