Борисов, лъжецо, твоичкият Красен Кралев не беше ли с "ЛИДЕР"?! Защо плюеш Дудука за Ковачки, наглецо?

Бойко Борисов бил разтревожен, че след 5 октомври нямало да може да бъде съставено правителство и това щяло да ни вкара в "неизличима криза". Понеже Борисов е "неизлечим неграмотник" се налага да цитираме Адам Смит по Артър Шлезинджър-джуниър, който след битката край Саратога успокоява свой кахърен приятел - "Държавата загива по много пъти.". Не се притеснявай за държавата, Борисов, ние трябва да се тревожим как да я опазим от такива "спасители" като теб, лъжецо! Кой се гушкаше с Делян Пеевски - не беше ли, ти, безсрамнико? Кой пращаше ченгета срещу партийни лидери, оправдавайки се с Цветан Цветанов, не беше ли ти, лъжецо?! Сега плюеш по Николай Бареков, безсрамнико! Кой му беше кум? Кой мереше позьорски ръст с него? Кой?

Сега лъжецът Бойко Борисов бръщолеви, че нямало как да направи коалиция с ББЦ, защото "цензурите" били заформили еди каква си "коалиция", не били с "чисти ръце". Демек - прегърнали се с Христо Ковачки. Ей, Борисов, лъжецо - твоичкият Красен Кралев, пиарът, който ти се самопредложил, както сам безсрамно си признава в редосеялни интервюнца, не беше ли с "ЛИДЕР"? Апропо. Борисов, лъжецо, Ковачки не беше ли на рождения ден на Ахмед Доган на 29 март - на 60-ия рожден ден? Не беше ли седнал близичко до Делян Пеевски, любимото ти медийно другарче, преди да му обърне палачинката Ахмед Демир Доган?

Значи Красен Кралев може да мърсува от СДС през "Новото време" до "ЛИДЕР", а Николай Бареков не бива да се заиграва с Христо Ковачки под благия взор на Ахмед Доган? Защо? Кой решава това? Ти ли, лъжецо? Ако някой вкара в парламента Бареков, това ще си ти, лъжецо, Борисов. Смазахте народа, Борисов, смазахте го - взвод гардове пази "Дидо", държавни охранители те вардят от "любовта на българите", а кичозен въздухар като Дудука разнася тениски с лика на Ботев и Левски, събирайки озверели от глад българи, които се кефят да чуят как се кълне, че ще "гледаш отстрани" властта, а "ДПС вън!" им е балсам за душичките изтерзани. Разбира се, че Дудука лъже и се изхвърля. Ти само истини ли бълваш, Борисов, лъжецо?!

С какво Бареков е по-лош от Кралев - и двамката са се отърквали край Ковачки. В сряда вечерта ГЕРБ-Варна стигна дъното. Парвенютата грейнаха с лъскави кичозни костюми срещу бедното "ехале". Как не те беше срам, Борисов, как не те беше срам, лъжецо, ти, който дърдореше за ФИЛИИТЕ С МАС и булашика за прасетата?! Дни наред държите снимката от Варна от 24 септември в сайта си и не се сещате, че това ви дъни. "Колкото и висок резултат да има ГЕРБ...", квичиш, Борисов. Няма да имате това, което ти се иска. Не и след мърсащините за "цензурите" и БСП. Българите ще си кажат - по добре "неизличима криза", но не и ЧУМОСАН ЛЪЖЕЦ като Бойко Борисов, въргалял се в Кочината с такива като "Жоро Свинаря" и "Дидо Бебчето".

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО