Волен Сидеров МАЧКА червените във Варна. БСП загуби мандат от "АТАКА", бори се за втория с "чавките" на Асен Дебелия

АТАКА проведе поредния протест във Варна пред сградата на "Енерго-про" срещу вдигането на цената на тока. Над хиляда членове и симпатизанти на партията на националистите се събраха, за да кажат "не" на повишаването на цената на тока и "Вън енергийните колонизатори от България". Пред недоволните граждани Волен Сидеров заяви, че АТАКА е отново във Варна, както беше и през 2013 г, за да вдигне народа на масови протести против повишението на цената на тока.

"АТАКА започна протестите през февруари 2013 г. След 3 години колониално управление на ГЕРБ, в което се доказа, че те работят изцяло за поробването на българския народ, хората се вдигнаха. Всичко започна оттук, от Варна. Кой беше и тогава в центъра на протестите? Само АТАКА! Трябва да сме горди за това, че винаги сме показвали пътя на българите и сега пак го показваме. Нищо не се е променило от февруари 2013 г. досега.", заяви Сидеров.

"Токът се увеличава с 10% от 1 октомври. Това е решение на пагубния за България служебен кабинет. А сега се готвят да направят кабинет ГЕРБ, БСП, ДПС и Патриотичен фронт. Това вече не е тайна.", отсече Сидеров. Той беше категоричен, че сделките с ЕРП-тата са криминални и ограбват България. Само АТАКА – партията на народа, казва, че ЕРП-тата трябва да са в български ръце, да се изгонят енергийните монополи и да се развалят сделките с тях. Сидеров подчерта, че каквото и да става, ще се бори за доброто на народа. Той подозира, че ако ГЕРБ дойде на власт, подкрепяна от ДПС, Патриотичен фронт за спасение на Бойко, костовисти и касимдаловци протестите от февруари 2013-та ще се повторят.", категоричев бе Сидеров.

"И отново АТАКА ще бъде първата начело и отново ТВ "Алфа" единствена ще показва какво става, както през 2013 г.", допълни патриотът. Лидерът на националистите е категоричен, че ако е министър-председател, ще прекрати договорите с фотоволтаиците и американските централи, ще отвори 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" и ще върне цената на тока на нивото, на което я произвежда АЕЦ "Козлодуй". България ще бъде мощна ядрена сила, защото ще бъде удължен животът на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ "Козлодуй" и ще бъде построена и АЕЦ "Белене", подчерта още Сидеров.

Леле, леле, УЖАСЪТ НАЛАЗИ ЧЕРВЕНИТЕ ВЪВ ВАРНА, Волен Сидеров заръфа остатъчния им електорален корпус. Червените безхаберници се опитаха да заформят дублиращ протест. Борко Гуцанов и сие пробваха да изкарат от фризера старата си клиентела "продажни протестъри". Обаче лошо - вместо да им се вържат бригадирите на циганорите, подрепяли "безвъзмездно" Кирил Йорданов, вервайте, пардон за гавраджийската гаргара, вместо да им се вържат гербаджиите на отворко-масон като Краси Кралев, който напоследък не знае какво говори, когато брат Вили му организира провокативна среща с брат Слави, вместо да се вържат "реформаторите", "гуцановчетата" се набучиха на "атакистите" и яко си го самонавряха.

Волен Сидеров размаза червените боклуци във Варна. Заформи им показно. Организира протест, без да търси услугите на палячовци, подсмърчали пред корпоративни босове през миналия февруари, клечали пред офиса на Борко на "Македония". Сега - хурка за Боби, яка хурка. Пълен провал на свиркаджиите му да яхнат народното недоволство. За пореден път Волен Сидеров показа, че е по-добър от комунягите в ЯХАНЕТО НА ПРОТЕСТНИТЕ ВЪЛНИЧКИ. Е, послъгват "атакистите" с бройката на протестиращите - 1000 са..., ама в мокрите сънища на Волен, посмали манго, дето се вика. Въпреки това - Сидеров събра протестиращи. Червените дубльори се издъниха.

Кошмарът за червените измамници във Варна тепърва предстои. Чака ги адска седмица. Асен Дебелия кърти "гуцановчетата", Волен ги гази безпощадно. Мая Костинбродката вече усети, че ще си го получи по пълна програма в Кюстендил и проплака на Мониката за помощ. СерГей одма притича. Все тази - Мая ще го издуха на 5 октомври, ще бъде жалка картинка. Така Ангел Найденов ходи като изоглавен по малоумните мероприятия на Боби Гуцанов, обричайки кампанията на БСП-Варна на катастрофален провал. Не стига това - Сидеров взе дори Кобзон на Гуцанов. Не че Борко преуспя чрез концерта на Йосиф Путин Кобзон на 16 май за евровота.

Волен Сидеров ще дообезкости червените във Варна. Няколко дни преди неговите активности теренът бе изоран от Румен Петков. "Азбукарите" ръфат яко от избирателния контингент на червените. Активистите на Татяна Дончева работят по схема - схемата на Ради и корпоративните момчета. И те отнемат от БСП-Варна. Кадрите на Кирил Йорданов от червения сектор също бачкат срещу БСП в "морската столица", залагайки на "цензурите". Обаче всички искат "тишина" - пипат подмолно и коварно. Сидеров не се таи - застана им на червените във Варна, намачка ги показно и даже им отне корпоративно финансиране. Дънката би шута на "гуцановчетата". Волен Сидеров довърши БСП-Варна - КАТАСТРОФАТА ЩЕ БЪДЕ УЖАСЯВАЩА.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО