Борисов, губиш мандат във Варна заради врътките на Кралев и Портних. Кошмарът идва на местните избори

Николай Бареков нарече в ефира на Нова тв лидера на ГЕРБ, Бойко Борисов, "ДВУЛИЧНИК". Това е мека формулировка. Б.Б. е патологичен лицемер и закоравял политически връткаджия. Тези дни при нас дойдоха приятели от стария СДС-Варна, учредители, основатели, които са възмутени от Христо Кирчев и подобни. Красен Кралев беше свързан точно с Кирчевата клика. Красенчо може да е забравил как разнасяше цветното си сакенце на 2 ноември 1993 г., когато Уйлям (Бил) Дейл Монтгомъри, новоназначеният посланик на САЩ в България, дойде във Варна и даде пресконференция в "Американската библиотека" в съборената вече "Картофена къща", ниe ни помним, и още как помним. Тогава сегашните му приятелчета ги нямаше край него. Обаче сега го зомбират как през последната седмица щели да се появят "тежки компромати" срещу Красен Кралев. Двуличието на Бойко Методиев Борисов лъсна чрез обвързването на Красен Кралев, който го играе личен пиар на почитателя на "Винету", с яростни врази на ГЕРБ, когато Цветан Цветанов се правеше на Григор Шопов, пардон за обидените от ДС.

Красен Кралев е поставен под пълен контрол от измислени псевдомасони и "ротарианци". Момченцето на "Бойко" отказало, научаваме, среща поискана от "ротарианците". Фасони, какво друго. Прави се на независим. Всъщност го е шубе от "партийната мафия" в ГЕРБ-Варна. Само дето не се разрева по телефона на 31 август, когато ни се жалваше как му въртели гадни интриги с Лиляна Павлова, която го обвинила, че я поръчва в сайтове за "дрескода". И какво стана? Красенчо Кралев, този голям смелчага, обслужвал Христо Кирчев в кампанията през 1995 г., но покрил се, когато стана напечено, сега се гушка с враговете на Ицето. Защо ли Красенчо ни прилича на онзи нещастен агент на ДС, именуем "Камен", който носеше куфарите на Сашо Божков на "Враждебна", пардон за гаргарата с името на летището? Защо? Имахме среща със Сашо Божков през лятото на 1993 г. - нагъваше мазна баничка, купена от лавка край шадравана в центъра на Варна. Беше събота. Чакаше да стане прилично време, за да звънне на Илко Ескенази и да се видят. Тогава Илко беше фигура. Припомняме този детайл заради връткаджии като Красен Кралев, който от СДС мина в "Новото време", сетне се гънеше около "ЛИДЕР". Не отидохме на срещата за годишнината на Илко Ескенази, въпреки специалната покана на брат му Аврам, защото се гнусим от бившите чорбаджии на "великия масон" Красен Кралев.

Пишем тези редове, за да му потвърдим "прогнозата", за да удостоверим основателността на страховете му НЕЖНИ, че някой го поръчва, за да го плюем. Красен ни познава отдавна. Знае, че това е невъзможно. Няма как да ни вкара в обяснителен режим. Но може да си го изпроси с подобни внушени от сегашните му приятелчета интриги. Кой го би Красен да дрънка глупости по време на рандевуто си с "брат" Славчо, кой? Кой го обработи да очаква атаки през последната седмица? О, не - не е Иван Портних. Не е и Лиляна Павлова. Знаем кой е. Само не можем да си обясним едно - толкова ли мангизи наля Бойко Методиев Борисов чрез Красен Кралев в местни сайтове, че "приятелството" да се превърне в тротоарна курва?! Иван Портних е "в лайната" по друга линия - навел се е заради предстоящите местни избори. Как само се гърчеше в офиса на сайтовете ни за подкрепа - всичките ни гости за "ЧРД" си паднаха по него, толкова беше "непосредствен", пардон. И като спечели изборите, след като пиарите на Красенчо откраднаха нашите шаржове от "НАБЛЮДАТЕЛЕЛ" с Христо Бозов, изобразен на фона на сърп и чук, гарнирани с полумесец, Ванко се наведе в "правилната посока". След 24 септември Бойко Борисов го брои за сигурен кмет подир новите местни избори. Да видим.

Бойко Борисов може да е сигурен в друго - заради Красен Кралев и Иван Портних ще загуби един мандат във Варна. Може да е сигурен. Няма да се наложи да осведомяваме "ехалето" кой е Красен Кралев и с кого е свързан в момента. Няма да се наложи да пишем за Иван Портних и кръга "тъстовете". Варненци знаят "кой кой е" - знаят как Павел Павлов, бащата на Лиляна Павлова, се усукваше около родата на Кирил Йорданов в "Плиска" на "Златни пясъци". Съдбовното за Бойко Борисов е, че няма да стане президент заради врътките си с политически измамници, които се правят на "ротарианци", масони и всякаква друга измисленяшка гмеж. Няма да го спаси даже споразумяване с Дудука и Дебелака. Ако не разкара Красен Кралев и приятелчетата му, обречен е. Ще бъде изритан с камъни, ако изобщо се реши да стане премиер за една зима. И не за друго, когато полетят паветата, страхливци като Красенчо се крият в миши дупки. Гърчави създания като Красен Кралев са украшение за вродения измекярлък на Бойко Борисов. Намериха се - Самопредложеният и Чорбаджията.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО