Анелия Клисарова прецаква Боби Гуцанов за "чавките"

Червените съвсем я подкараха през просото. Сякаш предстоят вътрешнопартийни избори. Асен Дебелия, известен като Сводника на Мониката, познат като бигбос на "бригадирите" за "чавки", се сдоби с яка конкуренция на финала на кампанията. Докато през уикенда Дебелия планираше акциите за последната седмица, Михаил Миков и верните му "позитанци" организираха спецгрупа, която да неутрализира поне част от ефективите на Асен. Хората на Мишо Миков са преценили реалистично, че не могат да елиминират Красимир Янков, който вече е "скритият водач" на листата на "БСП-ЛЯВА БЪЛГАРИЯ" за Трети МИР-Варна, но щели да се опитат да спасят поне проф. Анелия Клисарова.

Михаил Миков, Димитър Дъбов и Евгений Узунов са поставили задачата безпощадно ясно - Клисарова на всяка цена трябва да бъде депутат. За целта са предоставили почти неограничен ресурс на спецгрупата. И какво очакват - най-много ченгетата, които се разсейваха за активностите на бандите на Асен Дебелия, да пипнат някой аджамия, решил да бачка за бившата министърка. Питането е - тя има ли хабер, че "позитанците" са решили да я спасяват чрез специална група за "бързи поръчки"?! Ако екипът наистина разполага поне с половината "ресурс", както гласи сочния слух, плъзнал в средите на червените във Варна, това ще означава, че застрашеният е Борислав Гуцанов.

Какво излиза?! Анелия Клисарова прецаква Боби Гуцанов. Явно така искат "позитанците". Оказва се, че не само Мониката е срещу него, предпочитайки Краси Янков, но и Дъбчето го мрази неистово. В същото време никой от основните фигури не го е защитил. Мая Манолова очевидно е изолирана. "Позитанците" са решили класирането чрез "чавките" - Ангел Найденов, Красимир Янков и Анелия Клисарова. Босовете на "Позитано" 20 броят до три. Само да не се окаже, че и това ще е непостижимо за тях.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО