Лиляна Павлова транжира червените "със славен род" при Слави Трифонов

Леле, що стана?! Лиляна Павлова обезкости червените със своя "славен род". И като капак - майка рускиня. Не може да е вярно - 37-годишната "успяла жена" разказа играта на бесепарите. Дядото Георги Павлов, когото тя като преродена внучка на Менделеев нарече "министър на ХИМИЯТА", прости й, Господи, трогателното безхаберие, бил "твърд, но справедлив", както й рекнали негови почитатели от Гълъбово. Ама бил партизанин от бригада "Чавдар", ама станал този ШУМКАР член на ЦК. Е, и - това е ГЕРБ, филиал на БКП-"тесни социалисти", защото се разбра, че Бойко Борисов е против "широката коалиция", пък агенция "Ройтерс" си сменила заглавието на интервюто с него. И още - няма да се лигавите: гордата наследничка на комунистическа рода къде да ходи, ако не в "дясната", пардон, формация ГЕРБ? Калин Милков Балев не развя ли знамето на СДС връз балкона си в номенклатурната обител на "Оборище"?! Леко мебелите с Лилито...

Лиляна Павлова е горда водачка на "втората листа на БСП-Варна" - на шеста позиция в листата на ГЕРБ за Трети МИР-Варна е още един горд внук на оценен от Т.Ж. образцов комунист. Дядото - Кирил Аргиров, баща на комунистическата активистка Лилия Христова, е бил "герой на социалистическия труд", което не означава, че е строил землянките на шумкарите от бригада "Чавдар". Става дума за Павел Христов, разбира се. Никакъв шанс нямат официалните червени кандидати във Варна след изявата на Л.П. при Дългия. Горда със славния комунистически род, че и с майка-рускиня. Къде са тръгнали червените кандидати, чиито едва втори съпруги са рускини. Одма да си налягат парцалите. Това пък с татко й, Павел Павлов, изобщо не го разбрахме. Че с кого да бачка в "Свободния" във Варна - с Нора Ананиева и нейното другарче Георги Близнашки под грижите на кадър на АОНСУ като Анна Недялкова, разбира се?

Доскоро смятахме, че БСП-Варна може с триста зора да се добере, "чавка" след "чавка", до трима депутати от Трети МИР. След триумфа на ГЕРБ, фракция "Шумкари", в студиото на Слави Трифонов, вече сме разколебани. Бесепарите да скачат до тавана, ако вкарат двама от своята листа в парламента. Лиляна Павлова изби рибата като една сногсшибательная щерка на рускиня, възпитаничка на руско даскало и внучка на партизанин от бригадата на Т.Ж. - любимката на Б.Б. отне поне мандат на БСП-Варна. На всичко отгоре някои съратниците й от листата си заформиха в нейно отсъствие "тайни срещи" с корпоративни босове и други основни играчи в кафенета край ДКС и в култови ресторанти за "монахини". Почти договориха допълнително транжиране на БСП-Варна. Не се присмивайте на червените, съжалете ги - вкарат ли двамка от Варна, чудо са сторили.

На 30 май 2001 г. на Надежда Михайлова й спряха тока, дето се вика, буря във Варна провали мероприятието й при Слави, а тя беше водач на синята листа в "морската столица". На 29 септември 2014 г. Лиляна Павлова не изглеждаше толкова блестящо като Хубавото Наде, но пък СПРЯ ТОКА НА КОМУНЯГИТЕ, шашкайки заблудените десни избиратели на ГЕРБ с почти мракобесническа наглост - гордеела се със "славния комунистически род". Бойко Борисов да обяви кастинг за внуците на Григор Шопов, Мирчо Спасов, Митьо Гестапото, Лев Главинчев и вся остальная. О, да - ако и след комунистическата наглост на Лиляна Павлова "реформаторите" във Варна не успеят да вкарат двама депутати от Трети МИР, значи са пълни нещастници.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО