Б.Б. се изплю в сурата на Делян Пеевски на кадро с Огнян Донев

"Само с голям консенсус и обществено съгласие може да се намери общо решение как да се измъкнем от кризата.", заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с ръководството на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ), която се проведе в Централата на ГЕРБ. Двете страни обсъдиха актуалната политическа и икономическа ситуация в страната, състоянието на държавните финанси, както и трудностите, които изпитва бизнесът. Постигната бе договорка ръководствата на ГЕРБ и КРИБ да проведат отново среща след изборите на 5 октомври, когато ще бъде ясно как българският народ е подредил партиите в Народното събрание. "И политиците, и бизнесът имаме само една точка, която трябва да решаваме, и тя е - как можем да формираме стабилно управление. Без да се успокоим и да седнем да говорим, няма да постигнем стабилност и излизане от кризата.", подчерта Борисов, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ.

Леле, леле - как греят Бойко Борисов и Лиляна Павлова на кадро с Огнян Донев. Сладури същи. Муцки. Гледаш ли, "Дидо", гледаш ли. Публиката няма как да не си направи съответните изводи от пиар-фоткането със стабилизираща предизборна цел - "Бойко Борисов се изплю в сурата на Делян Пеевски!". Като знак на "голямо съгласие", разбира се. Сега да хукват "оперативните на Дидо" да уреждат задкулисна среща край Велинград. Може - в шестък. "Бойко" се пази в момента като дявол от тамян от подобни схеми и врътки. Играта му е - всичко на ачика и каквото народът каже. "Голямото съгласие" е банкенско-ройтерска редакция на "широката коалиция". За "Дидо" се предвижда ролята на "голямото момче", което не може да не е съгласно - ще подкрепя до откат и ще пише малоумни закони за "спасяване на КТБ", които са предмет на злоречива ехидност в Голямата Амбасада, където не спират да редят инструкции за "голямо съгласие" на Б.Б.

"Дидо" може да попита Лютви Местан дали преувеличаваме и защо Лютвито е толкова сгънат след сондажите с босовете на "външните фактори" в София преди няколко дни. Делян Пеевски ще стори добре да не прави "тандем" с Данчо Ментата, каквото и да му казват Доган, Местан и Борисов. Ментата е минало. Аферата "Бисеров" не е забравена от "външните фактори" и те не спират да задават сакраменталният въпрос - "А какво стана с Данчо Ментата?!". Колкото до Борисов - заложи ли Пеевски на неговата "почтеност", изгорял е. Може да е сигурен "Дидо", както го наричат агентите му край Б.Б. и неговите "обкръженци" - пиарни, ченгеджийски, всякакви. Като Кольо Дупето от едновремешния БОП, да речем, който се увъртя чрез Митко Димитров до "Боковци ООД". "Дидо" да ги провери за офшорки по линия на КТБ... И да не забравя кадрото на Бойко Борисов с Огнян Донев - храчка в сурата, нищо друго. Понеже Б.Б. е пословично "почтен"...

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО