Бойко Борисов се прави на улав. Няма да го оставят да върти игрички с Шишко, ако не ги смачка на избори

Бойко Борисов отдавна не е това, което беше. Нека му припомним нещо. Варна. 13 февруари 2013 г. Шествие от няколко хиляди души обикаля града. Тръгва от Билдинга и се връща към него. От време на време учениците и студентите подгряват множеството със скандирания срещу лидера на ГЕРБ. Няма как да ги цитираме. Невъзможно е. София. 19 февруари 2013 г. Б.Б. се кълне, че няма да подаде оставка. 20 февруари 2013 г. Пленарната зала на парламента. Бойко Борисов подава оставка. По-малко от два часа по-рано Пламен Горанов се е самозапалил пред Билдинга във Варна. Не иска оставката на Б.Б., а на Кирил Йорданов, личен избор на лидера на ГЕРБ за четвъртия си пореден мандат, и на "Симбиозата" в Общинския съвет. Няма възгласи срещу Б. Обаче той подава оставка. Защо? Защото трепереше от страх - в България върлуваше "епидемия от самозапалвания". Слугинските стенания на 16 октомври 2014 г. на близачите в шляканите газети, че Б. бил "изритал реформаторите" са вопъл на същите тези боклуци, които обслужваха свалящите ГЕРБ с метеж.

"Кое им пречи да се коалират с нас – това, че привиждат мафията в себе си или в своите партньори ли? Искаме демонтаж на мафията от властта.", отсече Радан Кънев. Бойко Борисов се прави на улав. Няма да го оставят да върти игрички с Шишко, ако не ги смачка на избори. Което няма как да стане. Вече е невъзможно. Ако иска не за два дни да събира изборджиите си, за да плаши "партньорите", не два дни да ги оставя "на суха храна", бойна готовност да им обяви, все тази. ГЕРБ вече никого не може да смачка на избори. Край. Финита ла комедия. Радан Кънев посече Бойко Борисов в ефира на btV. Точно така. Този смешко, когото сме попилявали в сайтовете и вестника си, застана здраво срещу "политическия мачо" Б. "Кое им пречи да се коалират с нас - това, че привиждат мафията в себе си или в своите партньори ли? Искаме демонтаж на мафията от властта.". Как ви звучи? Б. одма трябва да върне "ресто" - "А вие защо искате да се коалирате с такива, които привиждат мафията в себе си?".

Питането е друго. "КОЙ"? е извън мафията. "КОЙ?". В сряда Петър Москов с мафиотки ли преговаряше? Да не би Семейството на ЕНП да е мафиотска Фамилия?! Да не би да е сбирщайн от играчи и кланове, които да осигуряват представителство, което да се осребри чрез раздувки за "евро-атлантически ценности"? Да не би ЕНП да е част от Голямата Мафия в Европа, която раздава пачки и на такива като Дудука? Какво ще демонтират хората на Радан и Москов? Б. така разбира властта - да се договори със Сокола чрез посредничеството на Шишко, сетне да се "сбие" със Шишко, когато на Ахмед му замирише на предсрочни избори, после пак да се договори, да се "разбере с Шишко". Това му е Процедурата, това му е дневният ред. Какъв "календар за реформи" му въвират в сурата Радан и Москов? Б. се напъна да се върне във властта, защото смяташе, че отново може да раздава "бонбонки" с мангизите от ЕК, а другото да се "дялка със шишковци". Останалото е уйдурма.

Когато на Б. му се наложи да прави истински реформи, да взема управленски решения за болезнени за народонаселението мерки, ще се изсули от властта, за да не си отиде с отворена уста като любимия си Т.Ж., за да не бъде изритан не с няколко камъчета като на 19 февруари 2013 г., а с павета като Жан Виденов в малките часове на 11 януари 1997 г. Всъщност единственото неразбираемо упражнение на Б. е забраната към неговите "оторизирани грации" да се споменава името "Пеевски". Това е малоумие. И какво като не го споменават? Бойко Борисов да не се изживява като племенен жрец, че налага табу над "Пеевски". Нека му реднем нещо, което го няма във "Винету". "Табуто върху мъртвите - ако мога да се върна към подобието с инфекция - е особено заразно сред най-примитивните народи. Знаем, че мъртвите са могъщи владетели. Обаче бихме били изненадани да научим, че те са третирани като врагове." - "Тотем и табу", Зигмунд Фройд.

Защо Б. налага табу върху съюзници? При това толкова живи, слава на Бога, толкова жизнени, толкова недемонтирани, толкова безсмъртни? Защо? ЦРУ се е опитвало преди години да наложи забрана на споменаването на име чрез съдебно решение. Журналистите са го пишели върху мократа част от плажа. Идва вълната, отмива го, заличава го, пак го пишат журналистите. На финала цереушниците се предават. Табуто върху споменаването на името "Пеевски" е малоумие, каквото и да дърдори такава като Румяна Бъчварова, която се изживява за "експертно гуру" на Б., а всъщност сама знае какво е. Кой можеше да забрани на скандиращите младежи във Варна да крещят името на Б. по съответния начин? КОЙ?

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО