Откриха мъртъв изчезналия от Варна режисьор Захари Паунов

Изчезналият режисьор Захари Паунов е бил открит мъртъв. Паунов е катастрофирал в дере край Ахелой. Режисьорът изчезна на 18 октомври. За последно беше видян да напуска хотел "Черно море" във Варна, където беше отседнал по време на кинофестивала "Златната роза".

Изчезналият режисьор Захари Паунов бе открит мъртъв днес преди обед в крайпътна канавка до Каблешково. Колата му е паднала в дере между Каблешково и Тънково, съобщава 24chasa.bg. Около 10:30 ч. днес пътничка от автобус, който е минавал покрай дерето, е забелязала паднала в него кола. На място веднага са пристигнали полицаи и служители на пожарната. Оказало се, че в колата има загинал мъж и той е именно издирваният режисьор.

"Дойде много полиция, веднага разбрах, че е станало нещо с някой важен човек. Затвориха пътя за около час", разказа медар от Каблешково, който продава стоката си на пътя. Най-вероятно режисьорът е получил инфаркт по време на шофиране, а колата излизайки от пътя е паднала в дере. Плъзгайки се по тръстиката, тя се е ударила в дърво.

Тепърва аутопсията ще изясни причината за смъртта. "Най-вероятно се касае за нещастен случай. Образували сме досъдебно производство", каза шефът на ОД на МВР в Бургас Георги Костов.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО