Готвят кадрова секира в Областна дирекция "Земеделие"-Варна. Човек на БСП си отива, гербаджия идва

Червените във Варна сдават властта във важни сфери. Готви се кадрова секира в Областна дирекция "Земеделие"-Варна. Човек на БСП си отива, гербаджия идва. Все още начело на изнесената структура на Министерството на земеделието е Георги Георгиев. Той е познат от депутатската листа на БСП-Варна, който се отказа от парламента и оглави дирекцията. Запознати твърдят, че Михаил Миков не се ядосал никак, когато научил за гласената промяна, тъй като Г.Г. е известен като много близък със Сергей Станишев и Моника.

Преди изборите на 12 май м.г. Г. Георгиев често можеше да бъде видян в офис до новостроящия се храм "Св. Вмчк. Прокопий Варненски". На "Позитано" 20 се мълвеше, че той е толкова близък до Станишев и Моника, че те са се допитвали до него за активностите на (не)верните им кадри... С.С. често се е осведомявал от Г.Г. за "чувствителни теми", твърдят близки до Кр. Янков, който добре познава областната структура на БСП-Варна.

Георги Георгиев си отива. Това е решено. Обаче кой идва, питат се в централата на ГЕРБ непосветените. Иван Портних и Павел Христов вече били наясно. Става дума за бивш кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-Варна, който беше близо до първата десетка. Засега ще спестим името му, което се пази в редакцията, както гласи клишето, за да не бъдем обвинение сетне от обидчиви партийци на Бойко Борисов, че му пържим кадрите.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО