Данчо Симеонов се навърта край Областна управа във Варна. Дали ще заформи интрига на "тъстовете" и П.Д.

Няма да повярвате. Данчо Симеонов, бивш областен управител на Варна, започнал политическата си кариера като оргсекретар на ГЕРБ-Варна по времето на Павел Димитров, заформил няколко рейда край сградата на Областна управа във Варна. И ние не повярвахме, когато ни осведомиха надлежно не само дежурните интригантки в Областна, мишленца, командорени от знакова фигура като "вечната" Мирена Дамбова и от още по-незаменима областна дама като Весела Колева, любимка на не само един магистрат в морската столица. Дансаджиите, обикалящи Областна като подритвани дворняшки, са башка. Но когато и доверени лица на Ванко Портних писнаха, вече ни дойде в повече. И решихме да проверим Врътката...

Данчо Симеонов едва ли вярва, че за него има връщане в играта. Обаче се активира. И не само той. "Отборът" на Павел Димитров също се задейства. П.Д., да е жив и здрав, се вдигна на крака след планирана операция и вече шета из офиса. Готви се по дела. Обаче не пропуска да заръча на вярната и незаменима Роза да юрне своя Митко Николов, обаче не бургаския натегач на Бойко Борисов и Делян Пеевски, разбира се, за да пласира залп от комбинации срещу "тиловаците" на Иван Портних. Кметът на Варна и "бос" на ГЕРБ в морската столица е на път да пропусне коварни и върло мазнишки интриги, докато се опитва да редне свои хора начело на районните структури на партията.

Данчо Симеонов пръв подкара с "папки" Павел Димитров пред Цветан Цветанов и Бойко Борисов - за сладоледа, за ТИМ, за Киреча. Командировките с "папките" бяха надлежно осветени от наше смирение в "реално време". Особено наблегнахме на изтъпанчването на Д.С. на трибуната на стадиона в Разград край Кирил Домусчиев след среща с Цв.Цв. в София. Не че К.Д. остана доволен от решаването на казуса с парцела край БМФ, но нямаше как да не го "ковнем" Д.С. на стадиона в Разград - все пак тъща ни е оттам... Както и да е. Сега по-важното е дали Иван Портних ще се еманципира поне за очи от Тъста си, за да не падне свидна жертва на пенсионирани интриганти като векерееца Д.С. и неговите действащи, пардон, сиета.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО