ДАНС атакува Фонд "Земеделие". Трима са задържани, две "девойки" и любовник

Дансаджиите пак се развихриха във Варна. ДАНС атакува Фонд "Земеделие" в морската столица. Арестувани са трима души. Две от тях са действащи служителки на Регионалния технически инспекторат. Третият е бивш техен колега, който е заподозрян за "мозъка на схемата", чуруликат птиченца от ДАНС-София. След арестите на 13 август, когато командировани софийски дансаджии окаушиха кмета на район "Младост" във Варна, това е втората шумна акция, която уж трябваше да бъде тайна.

Арестувани са две мацки, които в момента бачкат във Фонда. Едната, по-засуканата, била любовница, пеят птичките от ДАНС, на "мозъка на схемата", който е бивш служител на Регионалния технически инспекторат на Фонд "Земеделие" във Варна. Другата "девойка" пък била близка с играч от веригата, който до момента не е задържан. "Чакайте още арести, след като разплетем цялата мрежа.", заканва се виден дансаджия.

Нашите източници на информация потвърдиха задържането за 24 часа. Дансаджиите са действали по схемата от 13 август - неотложност. Предстои да се разбере дали уличаващите факти, данни и обстоятелства, представени като "доказателства" ще издържат в съда при гледането на мерките. Да не говорим за осъдителни присъди за "корупция" - това е далечна работа. Много по-близка е друга цел - шефовете в ДАНС си спасяват задниците.

Бойко Борисов намачка показно в сряда "мишчицата" Веселин Вучков за "катаджийската цаца" и Владимир Писанчев бърза да се натегне с "нещо готово за реализация", за да осигури илюстративен материал за премиера да твърди, че сън не спи, за да бори корупцията. Вервайте.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО