Голям майтап. "Кримките" на невчасови сайтове подпалиха моторетките подир байряма за акцията на ДАНС във Варна

Никога не сме се впрягали, когато "бързаците" от невчасови сайтове са брисали подир байряма за акции на ДАНС във Варна, които са проспали. Не се впечатлихме и на 13 август, когато много часове след нас пласираха първо неуверени намеци, че районният кмет на "Младост" май бил арестуван. Лебеди, наши, дерзайте и воювайте помежду си, че се "крадете"... Първи отразихме ареста на Христо Христов на 13 август. С много ви изпреварихме и сега - Шишко продължава да търси "къртиците" ни в ДАНС.

Акцията на ДАНС в Регионалния технически инспекторат на Фонд "Земеделие" подпали моторетките на "бързаците". Сравнително, пардон, колегиалните "криминални репортери" позвъниха да ни поразпитат, молейки за разбиране, че не бивало да се позовават като на първоизточник и да ни цитират, защото "шефовете" им правели проблеми. Веселина Томова от "АФЕРА", както винаги беше точна (нали си няма шефове),  препечата публикацията ни и пак бе много преди "бързаците". Смешковци.

bgsniper.com

Бележка на Afera.bg: Пеевско/Боковските журналя от "видните" столични медии, докато си бъркат в носа, в ушите и в други части на тялото, както обикновено никога не са в час и дори не влизат и в междучасия. Поради това преписват като изоглавени, НИКОГА, ПОЗОВАВАЙКИ СЕ. Часове след като bgsniper.com извади новината, цитиран надлежно и от АФЕРА, медийното ТКЗС на Пеевски/Боко се подпличкваше да тиражира ли новината, ама вярна ли е, докато байрямът се отече. След като получиха "добро", ПРЕПИСВАЧИТЕ НЕКАДЪРНИ започнаха едни други да се цитират пиково пикльово. Точно по педерастки. Без каквото и да извинение, предвид сексуалната ориентираност на някои главни редактори. Най-смешен беше сайтът на спортния министър Красен Кралев – "Варна утре", който "научил", ах! Научил "на баба си Фроса хурката и на Кралев мангизите". На нас и на "БГ снайпер" ни е през ония работи кой ни преписва и цитира, толкова дебелашко его, като на Пеевски/Боко, нямаме. Но нека се знае що за измисленяци работят в "топ" столичните медии. А що се отнася до това, че "не трябвало да се позовават на нас", ами позовавайте се на Пеевски – той ви плаща, пишете го като "топ агент". И без това беше два дни бир парче шеф на ДАНС.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО