Иван Портних "на килимчето" при Бойко Борисов. Един от "тъстовете" бил близък с арестувана от ДАНС

В четвъртък Иван Портних нагази в дълбоко интригантско тресавище. Повечето от събеседниците му по мобито ни се "отчетоха" за две от скандалните теми, които са обсъждали с кмета. Какви хора?! Възмутени сме. Добротворните ни сърца не могат да понесат подобно отношение към кмета-слънце. Щерката на Ръчичката се накъса да поздравява варненци за определянето на града за столица на младежта и спорта през 2017 г. Как пък "Бойко" не я е забелязал досега, за да я направи заместник на министъра на спорта Красен Кралев.  

Хвали се момичето. Няма лошо. Защо ли тогава някои партньори на татко й са занимавали кмета-слънце с неволите си "за онези парцели"? Кметът на Варна се готвеше за мероприятието "на килимчето" при Бойко Борисов, а те го занимават с проблемите си. Иван Портних очаквал, научаваме, от някои "тъстове"-доносници, Бойко Борисов да го похвали за успеха и да даде "добро" за втори мандат, без да го мачка прекалено за "приятелския кръг", зинал да налапа Варна.

Зловеща мълва плъзна из морската столица след арестите, за които първи написахме, в Регионалния технически инспекторат на Държавния фонд "Земеделие" във Варна. Една от арестуваните била подозрително близка с ортак на един от "тъстовете". Ами сега? Да не би Бойко Борисов да е решил да бастиса "тъстовете" с илюстративна цел преди изборите - няма "чадър" над никого, един вид. А дано, ама надали. И все пак - Иван Портних тръпнел за беседата "на килимчето" в четвъртък вечерта.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО