Писъци във Варна за Тръбата, Папазов пи една студена вода за "Южен поток". След "ЧНГ" прави офиси за кметска кампания

Леле, що стана?! Писъци. Квичене. Ред сълзи, ред сополи в приятелски бизнес кръгове във Варна заради спирането на "Южен поток". Как само се бяха реднали лапачите, как се бяха строили. О, не, не си мислете, че става дума само за "обичайните заподозрени" от морския бизнес. Не че завистници на знакова фигура като нашия приятел Жоро Бонин не са насрочили банкет за събота, не че не изпищяха приближени на Цеко Банкера.

В същото време емблематични играчи като Данаил Папазов, който до преди пет-шест години го раздаваше само мениджър и експерт, влязоха в политическите игри. Нима Папазов не е отлично запознат КОЙ (Този път не познахте, не става дума за Делян Пеевски.) отговаряше за тръбите на пристанището във Варна. Няма как многогодишен шеф на порта като Данаил Папазов да не е в час с тази логистика. В понеделник Папазов е провел, научаваме, няколко срещички. Напълно се потвърди инфото ни, че ще се пуска за кмет.

Нещо повече. Данаил Папазов давал заявка пред "отговорни фактори", че този път ще играе сериозно и няма да се поддаде на "алтернативни предложения". Вече стягал екипите. След "ЧНГ" щял да се погрижи и за офиси. Да се обзаложим ли, че поне единият ще е дар аверски от знакови "царисти"?! Папазов пи една студена вода от "Южен поток", вече се точи за кмет. Да видим резултатите.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО