Божидар Лукарски "обърна резбата" за "Южен поток". Кой го насили да плюе Русия, че се "ИЗЯЖДА" заради провала?!

"Не България, а Русия май се изяжда заради Южен поток". Времето ще покаже дали трябва да ни е яд, че "Южен поток" може да не мине през България. Не мога да кажа, че проектът е спрян завинаги. Времето ще покаже кой какво губи. От много хора чуваме, че губим. Но Русия май се изяжда от яд, че нещата не случват, а не България. В никакъв случай тръбата през Турция няма да излезе по-евтино на Русия.", заяви в ефира на bTV министърът на икономиката Божидар Лукарски.

Божидар Лукарски подкрепи проамериканските раздувки на Радан Кънев, че в момента всичко около "Южен поток" се използва от Русия, за да се води атака срещу България и кабинета. И, о, радост, неземна, Божо Лукарски протръби слугински пред Бойко Борисов, че всички документи около "Южен поток" били, ах, намерени, и били при министъра на енергетиката Теменужка Петкова.

Кой насили Божидар Лукарски да плюе Русия по очеизвадна поръчка. До преди дни той ближеше Руския Ботуш с възхитителна стръвност и ненаситност. Кой го привика в Банкя и му "СМЕННИ РЕЗБАТА"?! Потресаващо унижение е за седесарите-учредители да отбелязват 25 години от създаването на СДС с подобен "изнасилен" от Бойко Методиев Борисов "председател". Гнус безподобна. Отврат непоносима. Какво ни грее, че Боко ще натири Лукарски, когато му дойде времето?

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО