Борисов, опичай си акъла с Портних. "Вечните лоени гладурници" на Варна заграждат "Тъста"...

Бойко Борисов е на път да загуби "спечелени" избори във Варна. На 20 ноември привика кмета на морската столица Иван Портних, за да го потупа по раменцето за големия, ех, успех с определянето на града за младежка столица на Европа. Обаче пропуснал, научаваме, да го попита за развитието на събитията около ИНТРИГИТЕ между знакова фигура като Красимир Маринов, известен и като "Тъста", защото е баща на сексапилната хубавица Вилислава, съпруга на варненския кмет, и "вечните лоени гладурници" на Варна. За друго разпитвал Б.Б., отчете ни се най-близкият съветник на Ванко в ГЕРБ. И докато питал и разпитвал, взел, че изкомандвал - "Ванко, разкарай старото обкръжение от периферните партийци. Махай ги! Нямаме нужда от тях. Уредил съм нещата, с когото трябва за изборите...". Ами "лоените"..?

Няма лошо. Бойко Борисов очевидно си вярва, че като се "разбере" с корпоративните босове, руските фактори и "бъркалките" в медиите, ще се уреди с втори мандат за Иван Портних. Олигофренските изпълнения на "позитанците" облекчават задачата му. И все пак - десните ще извадят кандидатура, която може да вкара Ванко в "оркестъра", ако Б.Б. продължава да търпи изпълненията на алчните гербаджии в морската столица. Първи и единствени написахме, че "тъстовете" пускат председателя на Общинския съвет Иван Луков по Пързалката. Балансират по тънък лед. Навеждат се на ТИМ. Примиряват се с варианта председател на Съвета да стане Тодор Балабанов, който е близък до евродепутата от ГЕРБ Емил Радев, известен като тихинаец и приближен до ТИМ. Емо Радев на практика ИЗБРА Ванко за кмет, уреждайки важни срещи на Бойко Борисов три дни преди втория тур на вота.

Разстановката е очеизвадна. "Тъстовете" предпочитат да си имат работа с ТИМаджиите, защото Красимир Маринов се изживява като доверено лице, тъй като го канели на годишнини на поделението на командосите. Е, и? Това прави ли го способен да нарита "десните" приятели от Обкръжението на Ванко, както се опитва?! Портних, който се сгъна на 14 (Ванко никога не бива да забравя на кого не вдигна мобито, след като сам насрочи среща...) септември 2013 г., сам си избра с кого от "десните" да бачка. Вече съжалявал. Ние какво да направим, освен да го "уредим" да издуха Флигорната до дупка с тяхна помощ. Параноята дотолкова е налазила Ванко, че е отрязал партньорите си от достъп до актуалните корекции на бюджета в Мрежата на общината. Ако иска и охрана да си сложи на лаптопа...

Това няма да му помогне особено. Вечните интриганти и гладурници на Варна се активираха и заграждат "Тъста", за да се уредят за новия сезон. Обаче "ресто". Преди месец реднахме невинно, че "тъстовете" ще реновират центъра на Варна най-вече за себе си - цялата търговия в рамките на пешеходния ринг ще бъде под техен контрол. Поне така се точат, ако Бойко Борисов им се върже на акъла. Вече са написали Сценария - НАГЛАСЕНИ ТЪРГОВЕ и договорки зад кулисите. Гладурниците се усетиха и вече биха жалостива "депеша" на Борисов. На него главата му пушеше за "Южен поток", но те си искат своето, иначе щели били да издигнат Кирил Йорданов за кмет, Боже, прибери си вересиите. Тези наистина са ИДИОТИ, нали точно Б.Б. пласира Кирцата, както и до днес го наричат съучениците му от Езиковата във Варна, в телевиденията.

Махленските интриги на гладурниците-сладоледаджии няма да хванат дикиш. Обаче Бойко Борисов ще бере ядове на изборите във Варна, ако дори само един от тях се добере до "активна точка" за продажба на сладолед на реновирания пешеходен ринг. Години наред осветяваме корупционната схема - гербаджиите на първа линия във Варна яко захлебиха от тази "поста". Сега другият "отбор" на ГЕРБ се точи да излапа центъра на Варна на сладки хапки, да им преседне дано. Ванкото се прави на улав. "Тъстовете" контролирали схемите. "Тъстовете" това, "тъстовете" онова. Борисов, кой е кмет на Варна, Борисов?

Преди години "кръстниците на Варна", емблеми като Цанко и Радо, се скараха с Шопа за едни кенефи и "сраха в устата на Кирцата по газетите", както лафосват и досега възмутени варненци. Радо и Цанко пак са край Софрата - навъртат се около "тъстовете" и въртят интриги. Банда пенсионирани десари точат лиги да лапнат някоя "трошица". И всичко това под сянката на общинската Череша. Ванкото се е обградил с малоумни освинени в лоената си дебелина "пиарки", които като видят, че им звъни Красен Кралев, ах, и получават оргазъм - щото никой не се навива да ги обслужва. Само дето това не гарантира преизбирането на Иван Портних, който смята, че е хванал "Началника", прости ни, Господи, не се удържахме, за Шлифера.

Борисов, опичай си акъла с Портних и "вечните лоени гладурници" край "Тъста", защото изборите във Варна може и да не се окажат "служЕБНИ", а само "ебни". О, да, за една бройка да забравим, Борисов, в понеделник "твоят" Писанчев, ще изпусне от контрол срещата на "важните хора" от Русия за Варна. Ванкото не е поканен, нали си знаеш, Борисов.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО