"ЮЖЕН ПОТОК" ли "зачезна" Петко Сертов?! Пласират "Виенска връзка" с банка за изчезването

Източници от службите пласират остра версия за изчезването на бившия шеф на ДАНС Петко Сертов. Включването на Агенцията в "издирвателните мероприятия", пардон, насочи някои от замесените в аферите по "Южен поток" към банка, която крие тайните на корумпирани политици и агенти. Оказва се, че П.С. е бил човек за контакти на банка, базирана във Виена. Предполага се, че в нея са се преплели руски и американски интереси. Говори се, че ключови фигури в банката имат отношение към транзакции, свързани с "Южен поток". Бойко Борисов одма да привика Владимир Писанчев да го информира за "консултантските договори" на зачезналия бивш председател на ДАНС, докато не са го взели за мезе в контролираните от  Кремъл медии.

Намесата на Стефан Гамизов в мистериозната сага с припомнянето на интервюто му в bTV за заплаха за убийство на Петко Сертов също води към "енергийната съставляваща" на една от основните версии - фатална бизнес обвързаност на зачезналия. Публична тайна бяха контактите между прословутата "Света троица" - Сергей Станишев, Петко Сертов и Стефан Гамизов. "Спецът" Гамизов не беше ли се предложил на Сертов да обучава на бизнес практики "агенти"? Апропо. Наистина ли са имали "конфликт" в определен период, както пробутват поръчкови сайтове? Апропо. Да не се окаже, че политици, които най-много пискат срещу "рубладжиите", са блажили яко от руски енергийни босове в евро и Петко Сертов е имал какво да каже точно след спирането на "Южен поток"?!

Междувременно из коридорите на ДАНС се обсъжда и друга версия, традиционна в такива случаи - "инсценировка" с цел защита. Мнителни дансаджии подозират оперативно мероприятие - "забравени" мобилни телефони, автомобил без GPS, за да бъде обяснявана лесно неоткриваемостта. Все едно става дума за разсеян селски кмет. Обаче тази "версия" не успокоява Семейството, докладват наши агенти на "Позитано"20. Сергей Станишев и Мониката били в паника заради мистериозното изчезване. Спекулациите за обвързване на изчезването на Петко Сертов със схемите по "Южен поток" явно силно притесняват Семейството. И не само него. Ако се окаже, че П.С. е изчезнал завинаги, явно някой се е почувствал застрашен той да не си отвори устата ТОЧНО В ТОЗИ МОМЕНТ.

Бившият председател на ДАНС, Петко Сертов, е в неизвестност от 18 часа в петък, потвърди след епично колебание мнинистър Веселин Вучков. "Единствено можем да кажем е, че е обявен за национално издирване от събота преди обед", каза Веселин Вучков след Националното съвещание на ръководството на МВР. Той потвърди, че Сертов е обявен за издирване в събота по молба на съпругата му, след като от 18.00 часа в петък с него няма връзка. "Друго не е редно да казваме. До ден-два ще имаме по-голяма яснота накъде отиват нещата.", завърши министърът. Докато Вучков очаква "по-голяма яснота", услужливи сайтове налагат версията за "самоубийство" заради "изолация, мизерия, забрава".

Сега остава да "изчезне" и "Д.П.", за да стане наистина напечено. Не че след гръмването на новината за спирането на "Южен поток" в Сарая и без това не е горещо като в сауна. Изчезването на Петко Сертов вероятно е свързано И с неизпълнение на поет ангажимент. Ако това се потвърди, не само "Д.П." ще се потопи. (Вразите на Ахмед Доган ще се фиксират в пласмента за "специална връзка" между Петко Сертов и Ахмед Емин.) Някои от "библиотекарите", бивши десари и масони, били силно притеснени, твърди магистрат, който е изключително близък с Петко Сертов. Бисексуалните в ДАНС също били върло кахърни, интригантстват остросюжетно агенти. Кой ли "денсър" с меки китки не би завидял на банков "бонус" между 6 и 8 хиляди евро на месец?!

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО