Кадрови трус в Държавен фонд "Земеделие"-Варна. Румен Порожанов командирова свой човек в Инспектората

Не може да бъде. Направо не е истина, както редят градските отворковци. В сряда ковнахме лекинко гербаджиите, че спят юнашки сън за депесарските кадри в агенциите във Варна, те пък взеха, че се активираха. Румен Порожанов командирова свой човек за временно изпълняващ длъжността директор на Регионалния технически инспекторат (РТИ)на Държавен фонд (ДФ) "Земеделие"-Варна, който не само ще замества Христо Христов, но и ще следи изкъсо дейността на шефката на Фонда за региона. Подготовчица...  

Поне до края на декември той ще командва парада, защото емблематична фигура за службата като Христо Христов бил "временно е извън строя", както лафосвала приятелка на задържаната от ДАНС и пусната скоро-скоро Надя. Колко да е "временно", питала уж близката Лидка..? Лидия, оправното момиче от Тутракан, вирнало носле, точело се за креслото на Христов. Дали ще я огрее? Не ни се вярва.

По принцип се смяташе, че Малкото Данче е "гъсто" с Хр. Христов. Имаха му уважението също Ива и Гергана. Чува се, че заместник-министърът Васил Грудев и "тъстовете", които подкрепяли Х.Х. силно ще се затруднят да го запазят на поста, тъй като фигури на по-висока позиция били върло против. Румен Порожанов не му се кефел вече, ама изобщо.

На всичко отгоре "тъстовете" били разцепени по този кадрови казус. Протежетата на Цв.Цв. в приятелския кръг, контролиращ задкулисно властовите и икономически схеми във Варна, били твърдо против Х.Х. Лидка и Надя го предали. Лошо. След "ЧНГ" се чака Порожанов да "пристигне с гръм" в ДФ "Земеделие"-Варна, за да се пребори с мнението, че е "лека кавалерия".

След акцията на ДАНС в РТИ във Варна какъв му е проблемът на Порожанов - не би трябвало да се затруднява с кадровите кадрили. Да видим.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО