Жална им майка на нелоялните към Б.Б. и Цв. Цв. в Областна управа във Варна. Георги Кръстев стана съветник на премиера

Специалистът по сигурността Георги Кръстев ще помага на премиера Бойко Борисов по чувствителни теми за националната сигурност. Г.К. е "стара пушка" в Системата. Кръстев е работил в НСС и ДКСИ. През 2009 г. стана съветник в политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Г.К. беше и секретар на Съвета по сигурността към МС.

Имаме лоша новина за мераклиите да диплят пачки по проекти в Областна управа във Варна. През миналия премиерски мандат на Бойко Борисов спецът Георги Кръстев си изгради мрежа от "неформални" информатори, който го осведомяваха за комбинативните активности на най-активните по европроектите. Г.К. следеше да няма "точене".

Злите езици свързват отстраняването на Данчо Симеонов, бивш областен управител (Кака Роси от отбора на Г.К. много помогна...), и Павел Димитров, ексшеф на ГЕРБ-Варна, с "топлата връзка" и изключителното доверие, изградено между Цв.Цв. и Г.К. Назначаването на Георги Кръстев се чакаше с трепет и страх от запознатите със стила му на работа, преследващ резултати и нищо друго.

Съветникът на Бойко Борисов минава за пословично скромен. По тази причина вероятно Б.Б. ще го натовари да следи за "корупциионни схеми" в областните управи и големите общини като Варна. Обаче. Нещо не ни се вярва да се набута в мрежите на "тъстовете", контролиращи Областна и Общината. В очакване сме на резултати.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО