Червени влъхви и хора на "Шишко" шетат яко да правят Данаил Папазов червен "независим" кмет. Гуцанов пунтира "ресто"

Многострадална Варна изглежда обречена да избира между "по-малкото зло" и "пълната порнография". На 2 януари "стари играчи" бяха реднати върху връвта за "бесене" - уж като "Алея на срама", сътворена от "дежурни поръчкаджии", правещи се на автентични протестиращи. На сиджимката бяха опнати фотнати на кадро: Пламен Орешарски, Борко Гуцанов, тримата шефове на ТИМ, Янко Станев и т.н. Мижав медиен интерес. Полицаите бяха повече от "протестиращите". Час-два по-късно теренът беше прочистен от "артефакти" и юрнати персонажи в евтинджос постановката.

Всъщност РЕактивирането на маргиналите от червения "Десант" в началото на 2013 г. е прозрачна "врътка". Други са чистачите, други са пласьорите на дежурните заподозрени за кандидат-кметове на Варна. Простотията с фалшивия протест цели да маргинализира самата идея за "алтернатива". Две години след предишните изстъпления "старите играчи" са на линия. Както и вечните кандидат-кметове на Варна. Сред тях изпъква "експерт-навитак" като Данаил Папазов, ценен кадър на знакова фигура като Делян Пеевски.

"Шишко" е задействал "операторите на терен", за да пласира Папазов като кандидат-кмет на Варна по формулата - "червен, но независим". Гледан филм. Справка - Кирил Петров Йорданов. Освен линията "Пеевски", която опира, разбира се, до старите мрежи на г-жа "Опорна Точка", са хвърлени и индивидуални серкмета. Сондирани са емблематични фигури за БСП-Варна като Пламен Градинаров и ключов фактор като Аврам Тодоров. Те са отговорили по достойнство, не бива да се съмнявате, защото са доказани пичове.

Междувременно Борислав Гуцанов изведе семейството си на почивка в чужбина. Което не означава, че не пунтира "ресто". Борко е наясно, че няма как да има дори минимален шанс пред Папазов на "Позитано" 20, ако срещу него изкарат подкрепящата схема на Корнелия Нинова и Драгомир Стойнев като "екстра". Янаки Стоилов се скатава по обичая си. Мая Манолова се разсейва заради хатъра на "Шишко". Срещу Гуцанов Джуниър изкарват даже "стари кримки" като Бурхи и Бай Асен Марков.

Най-добре ще е ветроходецът Боби Гуцанов да легне на "дрейф", пардон - за него особено. Защо сам да се набутва в Тигана за препържване? Колкото до Данаил Папазов - да се вгледа по каква схема бе намачкан между първия и втория тур Христо Бозов, позволил да го идентифицират като кандидат на "червените и фесовете", а като "бонус": авер на Дудука Капутски. Неговата манджа с грозде му я пресоляват с отстранени от ГЕРБ фигури, които също направиха, каквото можаха Бозов да се провали.

Апропо. Дъртите червени хиени, шляканите "митничарски хидри" на Позитано" 20 ще сготвят Д.П., както го оформи Бойко Методиев Борисов - "скофтия". Уж Цецо вече не бил навит, а Дидо Софийския не настоявал много-много, защото видял своята ползите от "двойната игра" по линия на Кирил Йорданов. Какво иска Данаил Папазов - още веднъж от същото ли? И?

bgsniper.com 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО