Евродепутатът от Варна Емил Радев разпуска в кафене "Варчев". "Отварят" го за китайски масажи...

Емил Радев, който от варненски общински съветник стана народен представител, а сега краси Европарламента с внушителната си снага на бивш елитен командос от "Тихина" (МСРО - Морски специализиран разузнавателен отряд), бе засечен от наши "дозори" в култовото кафене "Варчев" в мол "Варна". Е.Р. очевидно предпочита късните кафета и фрешовете пред ранния обяд, тъй като заседна повече от час в заведението, обслужван от шармантните сервитьорки от Добрич...

Лафосването на 2 януари бе лишено от политически привкус, чинно докладват нашите разведки. Сладкодумен приятел на Емо Радев го "отварял" за ползата от китайския масаж. Разказвал му напоително как китайка, тежаща 40 килограма с мокри дрехи, го масажирала "90 минути", а от тях 40 били предназначени за главата... Нежно пипало "хинчето". Всички точки по главата на дружката на Емил Радев обработило.

Едно се питаме. Защо Емо Радев толкова дълго е пазил това познание само за себе си. Одма да светне своя приятел Бойко Борисов, за да може премиерът на България и лидер на ГЕРБ да се разтовари от напрежението.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО