"Тъстовете" се отдадоха на софраджийско кадруване в "тайна база" край "Камчия". Цв.Цв. ги шпиондисва чрез Красьо Дебелия

Леле, що стана? Главните "тъстове", задкулисните кадровици на Варна, не успяват да "байпасират" засега Красьо Дебелия, идентифициран давным давно като "къртица" на Цветан Цветанов. "Тъстовете" са тотално "пробити" - Цв.Цв. ги шпиондисва чрез Дебелия. Запразняването между Коледа и "ЧНГ" се е видяло удобен повод на "тъстовете" да се отдадат на софраджийско кадруване. Изквичаването за схемата "ИАРА"-Варна долетяло като ехо и в база "Камчия". Някои от "тъстовете" решили да вкарат остра дезинформация - "Октай все още е фаворит за ИАРА. Тошко разчита само на Меглена. Бойко оставя Иван да реши...".

Така. Октай Мустафов го раздаваше силен-вилен, защото негови дружки пускат сочния слух, че по време сбирка в Несебър областният управител го е взел в колата си, а става дума за обикновен "експерт". Комбинацията е очеизвадна - Красимир Маринов дърпа конците зад кадър. Схемичката се усложнява заради "дублираните ходове" на знаков играч като Ачо Дерменджиев, който се опитва да внуши, че е съгласувал всичко с "бигбоса" - да не се бърка с "момчетата". Междувременно кметът Иван Портних отсякъл: "Октай Мустафов няма да е шеф на ИАРА-Варна".

Не сме се надявали Бойко Борисов да се впечатли чак толкова от осветяването на Октай Мустафов като многогодишен безценен кадър на Янко Станев, експредседател на ДПС-Варна. Ама - на, получи се. Бойко одма да викне по едно на нашите агенти на дълбоко прикритие, защото иначе щеше да си оформи ядове с Меглена Кунева, а тя му е много, ама страшно много, важна в момента. Нейн кандидат за кадрово инсталиране в ИАРА-Варна е Тошко Николов Колев от ДБГ. Той беше сочен като вариант за шеф на РИОСВ, но Б.Б. и Цв.Цв. решиха да реднат там човек на Прокопито.

Докато "тъстовете" уж вдигат наздравици в "Камчия" за "Оки", Иван Портних привикал Николай Апостолов, заместник-директор на ИАРА, за да го осведоми за новото разположение на силите. Последната пусканица на крилото на Ванко сред "тъстовете" е, че Тошко Колев щял бил да бъде шеф на ИАРА. Да видим. Битката за ИАРА-Варна може да има непредсказуем край не само за "тъстовете", но даже и за "къртиците" на Цв.Цв. в това кадруващо Котило. Иван Портних ще внушава, че играе друга игра - иначе пак ще го пипат: "Кой е кмет на Варна?!".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО