Данаил Папазов отрязал БСП, пуска се за кмет на Варна като независим. "Позитанци" заграждат Анелия Клисарова

Данаил Папазов, ексшеф на "Пристанище"-Варна и бивш министър на транспорта в кабинета "Орешарски", опровергал пред наши "кралски източници на информация" пласмента на червени кръгове, че би приел да се кандидатира за кмет на морската столица по формулата "независим", подкрепен от БСП. Нещо повече. Изобщо не бил "търкал праговете" на "Позитано" 20. Папазов щял да се позиционира в "център-дясно", без да заиграва с левите избиратели, за да не бъде атакуван, че от кандидат на ГЕРБ е станал "човек на червените".

Заявката на Данаил Папазов да се пуска в кушията за кмет на Варна като "автентично независим" е удар по БСП-Варна. Обаче "щабисти" отхвърлили, научаваме, предложения и на други партии, които искали да заформят "ветрило" по модела "Кирил Йорданов", но без БСП. Това е ново. Рисковано. И даже агресивно претенциозно. Да видим резултатите. Очеизвадно е, че Данаил Папазов ще влезе в ролята на кандидат-кмет "мениджър", който знае как да управлява ресурси и да постига резултати.

Междувременно тръгна мазна клюка, че знакова фигура като Делян Пеевски, който от няколко години играе ролята на "ГЛАВЕН ПРЕДСТАВЛЯВЯЩ АХМЕД ДОГАН" пред големия бизнес и влиятелните магистрати, търси чрез кого от "независимите кандидати" да реализира потенциала си в морската столица. Докато Данаил Папазов реже партиите, оставя отворени опции за контакти с големия бизнес, за да се представи като "алтернатива" на Иван Портних.

В същото време "скритата кампания" на Борислав Гуцанов, лидер на БСП-Варна, набира скорост. Той излиза от едно публично мероприятие, за да влезе в друго. Лошото за него е, че "позитанци" заграждат Анелия Клисарова, за да я убедят да стане кандидат-кмет на Столетницата. Професорката се дърпа. Не й се занимавало с "обществена работа". Очевидно тя се чувства огорчена и обидена, че я прецакаха с "чавките" и остана извън парламента. Анелия Клисарова е права да се дърпа. Ще й оформят черна кампания чрез Асен Дебелия и ще я провалят отново.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО