Анелия Клисарова: Трудно ми е да кажа за "образователната мафия". БСП затъва във Варна

Нещо да кажете? Написахме ли миналата седмица, че корпоративни лобисти, маркиращи територии на "Позитано" 20, ще се опитат да пласират Анелия Клисарова за кандидат-кмет на БСП във Варна? Професорката цъфна във вторник в студио БНТ. Защо? Половин година вече е отвън, половин година не е министър на образованието, а са я поканили да дърдори за учебници, програми, "образователна мафия", ех. Обаче. "Трудно ми е да кажа за образователната мафия.", редна като селска карагьозчийка ексминистърката. Ама иначе знае, че през три години се въртели мангизи за 90 милиона учебници.

Изобщо не се заблуждавайте, че Анелия Клисарова е поканена, за да чуят изтерзаните родители как ще ги гърбят и как ще мъчат децата им. Бившата министърка е поканена уж в едно качество, за да бъде пласирана за друго - да я извадят от "нафталина", защото след няколко месеца ще трябва да я налагат за кандидат-кмет на морската столица от БСП. Честит втори мандат на Иван Портних, ако другите кандидати не се напънат. Клисарова няма никакъв шанс. НУЛЕВ. МИНУСОВ.

Имбецили ли са "позитанците"? Или обикновени продажници? Нима са забравили как на парламентарните избори Клисарова от втора в листата отиде на четвърто място и не влезе в парламента. Нали Асен Дебелия успя да изкачи Красимир Янков до второто място и да го вкара в парламента. Красимир Янков удари в земята и Борислав Гуцанов. Събра повече "чавки" от сбора на Клисарова и Гуцанов. Значи е по-избираем от тях. Защо тогава не го предложат "позитанците" за кмет?

БСП затъва във Варна. Тайните "азбукари" в структурите са се ориентирали към Данаил Папазов, бивш министър на транспорта в шлякания кабинет "Орешарски". Публична тайна е, че Данаил Папазов от години е изключително близък със знакова фигура като Делян Пеевски. Какво излиза - тайните "азбукари в БСП-Варна напират да влязат в партията на "Шишко" и да бачкат Данаил Папазов да стане кмет на града.

В това време Борислав Гуцанов работи на два фронта - консолидира позициите си като председател на ГС на БСП-Варна и тества нагласите на "Позитано" 20 за кандидата на червените за кмет на града. Вече писахме, че негови многогодишни дружки го предадоха и се ориентираха към Анелия Клисарова. Други пък слязоха от неговата каручка и се качиха в талигата на Данаил Папазов и компания.

Остатъчният електорат на БСП-Варна ще бъде разпарчетосан. Гуцановистите няма гласуват за Клисарова и Папазов. Хората на Красимир Янков вече са "заграждани" от "тъстовете". Разпад в червено. Порнография. И Анелия Клисарова в телевидението - да бръщолеви за учебници, програми и евросхеми за образованието.

Ако на любимката на Сергей Станишев не й стигна унижението да падне от втора до четвърта позиция в листата на БСП, да се пусне за кмет на Варна. Даже Добромир Джиков от "АБВ" може да я бие на вота. Да не говорим за останалите кандидати. Ако стане шеста, пак ще е добре. "Позитанците" тотално са изпращели, залагайки на Анелия Клисарова, която беше вариант и за вота през 2013 г., но я дръпнаха за министър. Сега ще я употребят и като кандидат-кмет.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО