Мегаскандал във Варна! Красен Кралев и кмета Иван Портних развалят калимерата?!

Морската столица се разтресе от политически скандали. Засега публичните покриват ритането по кокалчетата в задкулисието. СДС-Варна отново е на пангара - с "обичайните заподозрени". Обаче мегаскандалът е другаде. Отвличането на вниманието с "активните мероприятия" срещу Радан Кънев няма как да покрие конфликта между кмета Иван Портних и министъра на спорта Красен Кралев, известен като пиар-гуру на премиера Бойко Борисов. "Красен го няма в бюджета на Варна. Силно е притеснен и заради малоумния ремонт на Двореца на спорта и културата. Изобщо не е сигурно в този момент, че Красен ще обслужва пиарно кампанията на Портних.", отсича прекрасно запознат с актуалните отношения между Иван Портних, Красен Кралев и Лиляна Павлова.

Закоравелите интриганти във Варна стигнаха дотам, че да предлагат на пазара претоплени медийни банички. "Иван Портних няма да е кандидат-кмет на ГЕРБ-Варна, Бойко Борисов залага на Красен Кралев!". Пълна алабалистика. Обаче. Красен си вдигаше акциите за листата на ГЕРБ и уплътняваше шансовете си за министър на спорта с пусканици, че се бил разбрал с Лили да смени Ванко. Търкането в момента е лишило Иван Портних от медийно обслужване чрез контролираните от Красен Кралев сайтове. "Тъстовете" са поръчали да плюят Красен, докладва наш агент на дълбоко прикритие в най-близкото обкръжение на Ванко.

В същото време Красен Кралев е охладнял към партньорите на Иван Портних. Вдига им мобито, когато му скимне. Не се натяга с медийни "консултации". Отрязал ги е пред "Роси", оправдавайки се, че тя била нещо недоволна от кмета. Дръжки. Истината е, че Красен Кралев се опитва да привлече и Лиляна Павлова в битката срещу Иван Портних и неговите "тъстове", разкешващи като изоглавени на подкупни местни журналя, докато плюят Красен пред Борисов, че той бил плащал. Оказва се, че отбитите от бюджета на Варна "клиенти" могат да образуват нерви на Иван Портних в предизборната кампания. Да видим резултатите.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО