Кадровиците на Б.Б. се разшетаха в "ТЕРЕМ"! Георги Стойков си отива, а Кадир Кадир?!

Не може да е истина. Не вярваме и това си е. Най-печените ни осведомители и агенти на дълбоко прикритие се кълнат, че кадровиците на Б.Б. най-сетне са се разшетали в "ТЕРЕМ", ама ние не можем да престанем да се съмняваме. Гербаджиите се навили да играйкат заедно с хората на "Меги Снахата" по линия на МО. Публична тайна е, че знакова фигура за кабинета "Борисов" 2 като Меглена Кунева е много близка с министъра на транспорта Николай Ненчев. Старият жепеец от казармата (ВМТ)явно е набрал на някои "кадрови интриганти" в МО и подкарва за "уво" техни протежета.

Плъзна сочна мълва, че емблема от кариерата като Георги Стойков, за когото се говореше, че бил вдигнал "ТЕРЕМ" на крака и го изкарал на печалба, ти да видиш, си отивал, щели да го освободят от позицията на изпълнителен директор още следващата седмица. И, о, ужас, какъв кошмар за депесарите - знаков функционер като Кадир Кадир също щял бил да бъде напътен "по живо по здраво". Леле, що стана? На Меглена Кунева изглежда й писна да чака Бойко Борисов да се активира в отстраняването на бесепарската и депесарската "клиентела" и взема нещата в свои ръце в ресора, който контролира.

Меглена Кунева е хвърлила око и на "Военно-почивно дело" в сектора на Варна. Точи се да инсталира свой кадър - дали не става дума за Стелиян Гроздев, който е начело на ДБГ в морската столица. Ало, Кунева, всички кадри ли на АОНСУ, завършили с отличие, брех, ще уредиш във "Военно-почивно дело"?

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО