Румен Петков работи за кмет в Шумен. Стяга "азбукарите" във Варна

Румен Петков не спира да снове из Северна България. Столица му е Плевен, разбира се. Обаче напоследък често се задържа в Шумен. Там привиква кадри от Варна, Разград и Търговище. Рандевутата на "дясната ръка" на Георги Първанов в Шумен са особено знакови. "Румен работи за кмет на Шумен. Изора терена. Не остана местен фактор, който да не се срещна с него.". Апропо. В Шумен ходят и варненски кадри.

Румен Петков стяга "азбукарите" във Варна. Петков и Първанов продължават да лансират Меглена Темелкова. Обаче не забравят "тежката артилерия". За силни фигури в орбитата на "АБВ" във Варна независимите наблюдатели броят мастита фигура като арх. Венелин Жечев и контраразведката от кариерата о.р. полк. Марин Черкезов, който е решаваща фигура в Община Аврен и здраво отстояваше позициите на Георги Първанов за "Южен поток".

Румен Петков не забравя и верните кадри на Георги Първанов, които по стратегически и тактически причини останаха в БСП-Варна. Наглежда ги. Среща се с тях в морската столица и в Шумен. Тества нагласите в БСП в морската столица. Разпитва ги какво прави Борислав Гуцанов. Играта на "азбукарите" във Варна е засукана.

По принцип хората на Петков и Първанов тук залагат на кандидатирането на Добромир Джиков за кмет на града, но никак не е изключено да изтъргуват подкрепата за Иван Портних на евентуалния втори тур срещу кадрови капии в Билдинга. Да видим резултатите. Засега Румен Петков много внимава да не привлече вниманието върху знаковите фигури от Варна, с които се среща. По тази причина ги кани на обеди в Шумен.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО